קורס בישול מסביב לעולם
מכללת השף > הקורסים המובילים > קורס בישול מסביב לעולם
קורס בישול מסביב לעולם
הצטרפו אלינו למסע קולינרי סוחף ברחבי העולם.
בואו ללמוד להכיר ולחוות את עולם הבישול ולהתנסות במאכלים של המטבחים המובילים בעולם!
יחד נלמד את המאפיינים והטכניקות הייחודיות, נבין תהליכים ונחווה טעמים שיצרנו בעצמנו!
מה בקורס?
שיעור 1: המטבח האיטלקי
פסטה טרייה
ריזוטו
רוטב רוזה
פולנטה עם פטריות
שיעור 2: המטבח התאילנדי
קארי אדום עם דג ים
מרק טום יאם
פאד תאי עם עוף
פאד קפאו
שיעור 3: המטבח יפני
סושי
מרק ראמן
טמפורה
אגדאשי טופו
שיעור 4: המטבח היווני
מוסקה
עלי גפן ממולאים
סקורדליה
ממרח פאבה
קציצות דגים בלימון וזיתים
שיעור 5: המטבח ההודי
צ'יקן טיקה מסאלה
כרוב לבן עם צ'אטני קוקוס
דל עדשים
מלאי כופתה
צ'פאטי
שיעור 6: המטבח המזרחי
מטבחה שעועית לבנה
עלי סיגר כבד
קציצות דגים עם חלת כורכום וכוסברה
שיעור 7: המטבח המקסיקני
צ'ילי קון קרנה
אורז מקסיקני
טאקו עם בשר מפורק
פריחולס
גוואקמולי
פיקו דה גאיו
שיעור 8: המטבח האמריקאי
עוף מטוגן פריך
סלט קולסלאו
בקר מזוגג בברביקיו וויסקי
המבורגר קלאסי
הום פרייז
שיעור 9: מאפים מהעולם
פוקצ'ה איטלקית
באן קוריאני
צ'ורוס ספרדי ברוטב שוקולד
הבוגרים שלנו
עשרות אלפי הבוגרים שלנו שסיימו את קורס בישול וטבחות במכללת השף עושים חיל וקריירות מצליחות בעולם הקולינריה והפטיסרי בישראל ובעולם.
שכר הלימוד כולל
שכר הלימוד שלנו כולל סינר ואת כל חומרי הגלם הנדרשים למהלך הקורס
משך הקורס
אורך הקורס הוא כ-10 מפגשים, פעם בשבוע, בליווי סגל המרצים המובילים בתחומי הבישול והטבחות.
תמונות ותוצרים של תלמידים
למה ללמוד במכללת השף
סניפים בכל הארץ
למכללת השף סניפים בפריסה ארצית – מהדרום ועד לצפון
תנאי הלימוד המתקדמים ביותר
למכללה מתחם כיתות מרווח הכולל את הציוד המתקדם ביותר בתחום
תכנית הלימודים המגוונת ביותר
מבחר מסלולי לימוד מתקדמים בכל תחומי הקולנריה
נבחרת שפים מנצחת
אצלנו תמצאו את השפים והקונדיטורים הטובים בתחומם!
סיוע בחיפוש עבודה
לרשותנו יועצי השמה ותעסוקה הנמצאים בקשר עם קונדיטוריות ועסקים קולינריים מובילים הקולטים את בוגרי המכללה שמעוניינים בכך.
כל מה שחשוב לדעת על המכללה
למה כדאי ללמוד במכללת השף?
מכללת השף היא המכללה הוותיקה ללימודי בישול, אפיה וקונדיטוריה בישראל כבר 24 שנים.המכללה בפריסה ארצית ויש לה מוניטין בינלאומי ועשרות אלפי בוגרים שבנו קריירות ועסקים בישראל ובחו״ל. תוכניות הלימוד הן הוליסטיות ובינלאומיות ומאפשרות לפתח קריירה גם בחוץ לארץ.
מי המרצים בקורס בישול וטבחות?
מה מקבלים בקורס בישול וטבחות במכללת השף?
הסטודנט שמתחיל קורס בישול במכללת השף מקבל ספרות מקצועית, תיק שפים מקצועי עם הכלים הנדרשים, ז’קט שף ואת כל חומרי הגלם באיכות שאינה מתפשרת.
איזה תעודה מקבלים בסיום לימודי בישול וטבחות?
מי הסטודנטים שלומדים בקורס בישול וטבחות?
המרצים שלנו
הנבחרת של המרצים במכללת השף כוללת שפים, קונדיטורים, מומחים לפטיסרי וכלכלנים מהשורה הראשונה,
בעלי ניסיון רב במוסדות הקולינריים המובילים בארץ ובעולם. כל אחד מהם מביא מומחיות וסטנדרטים גבוהים בתחומי הקולינריה השונים. במכללת השף לא מתפשרים על צוות המרצים, על תוכניות הלימוד, על הציוד המקצועי ועל חומרי הגלם ודואגים להתעדכן בחידושים האחרונים.
מגזין המכללה
-
המטבח האיטלקי
פסטה בעבודת יד, רוטב נפוליטני, רוטב אליו אוליו, סלט פנצ'נלה, פוקצ'ה, אנטי פסטי וטרמיסו -
מתכון לחם דגנים מקצועי בשילוב קמח שיפון וקמח מלא
מתכון לחם דגנים מקצועי בשילוב קמח שיפון וקמח מלא. שף דורון עינב- מרצה במכללת השף לקורס אפיית לחמים דאג לכם למתכון מדוייק. לחם דגנים/ דורון שפע עינב מצרכים: 930 גרם קמח לבן 530 גרם קמח מלא 50 גרם קמח שיפון 80 גרם...