מכללת השף המובילה בישראל למקצועות הקולינריה פותחת לכם דלת ומזמינה אתכם לקחת חלק בעולם הקולינריה הישראלי והבינלאומי. למכללה חמישה סניפים בישראל: תל אביב, חיפה, ירושלים, ראשון לציון ובאר שבע.
תוכניות הלימודים החדשניות והמגוונות במכללה מקנות ללומדים כלים ומיומנויות תוך התנסות מעשית בטכניקות וטכנולוגיות מתקדמות בתחום הבישול והקונדיטאות במטבחים המקצועיים של המכללה. צוות העובדים מעניק לכם יחס אישי ואכפתי בכל שלב של הלימודים.
הקורסים משלבים לימודים עיוניים ומעשיים וכן התנסות תעסוקתית (סטאז' בקונדיטוריה ובישול) במיטב המוסדות הקולינריים בשוק הישראלי.
אלפים מבוגרינו נקלטו בהצלחה במסעדות, חברות קייטרינג, בתי הארחה ובתי מלון בכל רחבי הארץ והעולם. ורבים מהבוגרים הגשימו חלום ופתחו עסקים עצמאיים לתפארת.
קורס קונדיטוריה למתקדמים בא לתת מיומנויות נוספות וחדשניות למי שכבר נמצא מספר שנים בתחום ומעוניין לשדרג את הידע שלו ואת יכולותיו המקצועיות.
בסיום הקורס בבית הספר לבישול זכאים הסטודנטים לתעודת הסמכה מקצועית בינלאומית המאפשרת לפתח קריירה מצליחה בישראל ובעולם.
למכללה ארבעה סניפים בישראל: תל אביב, חיפה, ירושלים ובאר שבע.
עולם אפיית הלחמים המודרני:
עולם הקינוחים:
התמחויות:
מיוחדים:
עיצוב ועיטור עוגות:
מכללת השף נמצאת בקשר הדוק עם מסעדות יוקרתיות וקונדיטוריות מובילות כך שהסטודנטים שחפצים בכך יופנו במהלך לימודיהם להתמחות בעסקים הקולינריים השונים ברחבי הארץ. בנוסף מגיעות למכללה בקשות רבות לעובדים והמכללה מסייעת ומכוונת את הבוגרים לעבודה. במהלך השנים נקלטו אלפי עובדים בתעשייה והם מרוויחים שכר נאה.
אנחנו שמים דגש גם על לימוד של יזמות עסקית שתאפשר למי שרוצה לפתוח עסק פרטי לקבל את כל ההכוונה שהוא צריך.
תוכניות הלימוד שלנו הוכרו על ידי איגוד השפים הבינלאומי IACP כתוכניות הלימוד הטובות בישראל