בואו ללמוד ולקבל
תעודה בינלאומית
מכללת השף המובילה בישראל למקצועות הקולינריה
פותחת לכם דלת ומזמינה אתכם לבית ספר לבישול.
ולקחת חלק בעולם הקולינריה הישראלי והבינלאומי
מכללת השף > דף הבית חדש
בית הספר לקולינריה ובישול מכללת השף
מכללת השף המובילה בישראל למקצועות הקולינריה פותחת לכם דלת ומזמינה אתכם לבית ספר לבישול .ולקחת חלק בעולם הקולינריה הישראלי והבינלאומי תוכניות הלימודים החדשניות והמגוונות במכללה מקנות ללומדים כלים ומיומנויות תוך התנסות מעשית בטכניקות וטכנולוגיות מתקדמות בתחום הבישול והקונדיטאות במטבחים המקצועיים של המכללה. צוות .העובדים מעניק לכם יחס אישי ואכפתי בכל שלב של הלימודים הקורסים משלבים לימודים עיוניים ומעשיים וכן התנסות תעסוקתית (סטאז') במיטב המוסדות הקולינריים בשוק הישראלי. סגל המרצים במכללה מונה אנשי מקצוע ופדגוגים מובילים בתחומם בעלי ניסיון ועבודה במיטב המוסדות הקולינריים בארץ. בסיום הקורס זכאים הסטודנטים לתעודת גמר מקצועית מטעם המכללה. התעודה בחסות התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל , ארצות הברית ואירופה .ומוכרת לצרכי עבודה בארץ וברוב מוסדות הקולינריה בעולם אלפים מבוגרינו נקלטו בהצלחה במסעדות, חברות קייטרינג, בתי הארחה ובתי מלון בכל רחבי הארץ והעולם. רבים מהבוגרים הגשימו חלום ופתחו עסקים עצמאיים לתפארת
הבוגרים שלנו
עשרות אלפי הבוגרים שלנו שסיימו את הלימודים במכללת השף עושים חיל וקריירות מצליחות בעולם הקולינריה והפטיסרי בישראל ובעולם.
שכר הלימוד כולל
שכר הלימוד שלנו כולל ערכת שף מקצועית תיק עם ספרות מקצועית, ז’קט, סינר מיטב חומרי הגלם במהלך הקורס
משך הקורס
אורך הקורס הוא כ-8 חודשי לימוד, פעם בשבוע, בליווי סגל המרצים המובילים בתחומי הקונדיטוריה והאפיה.
למה ללמוד בבית ספר לבישול מכללת השף?
לימודי טבחות ולימודי קונדיטוריה במכללת השף בית ספר לבישול המוביל בישראל למקצועות
הקולינריה והפטיסרי פותחת לכם דלת ומזמינה אתכם לקחת חלק בעולם הקולינריה הישראלי והבינלאומי.
תוכניות הלימודים החדשניות והמגוונות במכללה מקנות ללומדים כלים ומיומנויות תוך התנסות מעשית
בטכניקות וטכנולוגיות מתקדמות בתחום הבישול והקונדיטאות במטבחים המקצועיים של המכללה.
צוות העובדים מעניק לכם יחס אישי ואכפתי בכל שלב של הלימודים.
בית ספר לבישול עם קורסים המשלבים לימודים עיוניים ומעשיים סגל המרצים.
המכללה מונה אנשי מקצוע ופדגוגים מובילים בתחומם בעלי ניסיון ועבודה במיטב המוסדות הקולינריים בארץ .
בסיום הקורס בבית הספר לבישול זכאים הסטודנטים לתעודת הסמכה מקצועית בינלאומית המאפשרת לפתח קריירה מצליחה בישראל ובעולם.
למה כדאי ללמוד במכללת השף?
מכללת השף היא המכללה הוותיקה ללימודי בישול, אפיה וקונדיטוריה בישראל כבר 24 שנים.
המכללה בפריסה ארצית ויש לה מוניטין בינלאומי ועשרות אלפי בוגרים שבנו קריירות ועסקים בישראל ובחו״ל. תוכניות הלימוד הן הוליסטיות ובינלאומיות ומאפשרות לפתח קריירה גם בחוץ לארץ.
למה ללמוד קורסים במכללת השף?
מי המרצים בקורסים?
המרצים בקורסים הם שפים בעלי ניסיון מוכח בפדגוגיה ובעלי ניסיון מעשי במסעדנות, קייטרינגים וייעוץ קולינרי. כלכלנים שמלמדים יזמות עסקית שחלקם עבדו בחו״ל בפריז ולונדון ורכשו ניסיון בינלאומי.
מה מקבלים בקורסים השונים במכללת השף?
הסטודנט שמתחיל קורס מקצועי מקבל במרבית המקרים ספרות מקצועית, תיק שפים מקצועי עם הכלים הנדרשים, ז’קט שף ואת כל חומרי הגלם באיכות שאינה מתפשרת. בכל קורס באתר מפורט מה שמקבלים.
מי הסטודנטים שלומדים בקורסים במכללת השף?
הסטודנטים הם חובבי קולינריה שרוצים להצליח יותר בתחום או כאלה שכבר עוסקים בכך ורוצים להעצים עצמם ולפתח קריירה ולפתוח עסק כמו מסעדת שף.
איזה תעודה מקבלים בסיום הלימודים?
בסיום הלימודים מקבלים תעודת הסמכה בינלאומית שנחשבת לתעודה המוכרת בישראל.
המרצים שלנו
הנבחרת של המרצים במכללת השף כוללת שפים, קונדיטורים, מומחים לפטיסרי וכלכלנים מהשורה הראשונה,
בעלי ניסיון רב במוסדות הקולינריים המובילים בארץ ובעולם. כל אחד מהם מביא מומחיות וסטנדרטים גבוהים בתחומי הקולינריה השונים. במכללת השף לא מתפשרים על צוות המרצים, על תוכניות הלימוד, על הציוד המקצועי ועל חומרי הגלם ודואגים להתעדכן בחידושים האחרונים.