מכללת השף > אה לה קארט
הקורס המקיף והמתקדם בישראל -À la carte
קורס בישול הינו הקורס המקיף והיוקרתי ללימודי בישול וטבחות בישראל À la carte,
הקורס ארוך מקורס בישול מקצועי והנושאים הנלמדים בו משלבים טרנדים עכשוויים עם קלאסיקה יצירתיות והנאה.
בקורס מרחיבים את נושאי הלימוד עם התנסות אישית בחומרי גלם מהשורה הראשונה.
מאות מבוגרי הקורס שלנו השתלבו בתפקידים אטרקטיביים, במסעדות מובילות בישראל ובחו״ל. עם הידע הנהדר שרכשו קיבלו אופק תעסוקתי מעניין לעתיד.
הקורס מתקיים בסניפי מכללת השף בתל אביב וחיפה
מכללת השף היא המכללה המובילה בישראל למקצועות הקולינריה.
למכללה חמישה סניפים מאובזרים בארץ וסגל מרצים מוביל עם ניסיון פדגוגי ומקצועי רב.
ניתן ללמוד על חשבון הפקדון הצבאי.
הבוגרים שלנו
עשרות אלפי הבוגרים שלנו שסיימו את הלימודים במכללת השף עושים חיל וקריירות מצליחות בעולם הקולינריה והפטיסרי בישראל ובעולם.
שכר הלימוד כולל
שכר הלימוד שלנו כולל ערכת שף מקצועית תיק עם ספרות מקצועית, ז’קט, סינר מיטב חומרי הגלם במהלך הקורס
משך הקורס
אורך הקורס הוא כ-8 חודשי לימוד, פעם בשבוע, בליווי סגל המרצים המובילים בתחומי הבישול.
קורסי À la carte זכו להכרה של איגוד השפים העולמי כתוכנית הלימודים הטובה בישראל.
בין שאר הנושאים בקורס תלמדו:
עולם המסעדנות
מבוא לעולם הגסטרונומיה
טכנולוגיות בישול
תורת חומרי הגלם
שיטות חיתוך מושגים מקצועיים
אפיה ולחמים
תורת אפיית לחמים
Boulangerie
תורת הבצקים
עולם הלחמים – לחמים שונים
תבלינים ועשבי תיבול
אומנות הצלחות
תורת אומנות הצלחות:
מנות ראשונות ומנות עיקריות
בישול גורמה
תוספות SIDE DISHES
תזונה ובישול בריא
בישולי עמים
בישול ים תיכוני
המטבח האיטלקי
המטבח הדרום אמריקאי
המזרח הרחוק
עולם הבשר והדגים
אנטומיה ופירוק
בקר וטלה כבש,
בעלי כנף ודגים
בישול ושימוש נכון בבשר
ארוחות בוקר
מאפי בוקר
מתוקים ומלוחים
המטבח הקר מאפים,
טארטים וקישים
קונדיטוריה
קינוחים ומנות אחרונות
מנות ראשונות
קינוחי כוסות
מאפים מתוקים ומלוחים
יזמות וניהול עסק
יסודות התמחור
בניית תפריט
יזמות עסקית
ניהול כלכלי של המטבח
למה מכללת השף
סניפים בכל הארץ
למכללת השף סניפים בפריסה ארצית – מהדרום ועד לצפון
תנאי הלימוד המתקדמים ביותר
למכללה מתחם כיתות מרווח הכולל את הציוד המתקדם ביותר בתחום
תכנית הלימודים המגוונת ביותר
מבחר מסלולי לימוד מתקדמים בכל תחומי הקולנריה
נבחרת שפים מנצחת
אצלנו תמצאו את השפים והקונדיטורים הטובים בתחומם!
סיוע בחיפוש עבודה
לרשותנו יועצי השמה ותעסוקה הנמצאים בקשר עם קונדיטוריות ועסקים קולינריים מובילים הקולטים את בוגרי המכללה שמעוניינים בכך.
כל מה שחשוב לדעת על המכללה
למה כדאי ללמוד במכללת השף?
מכללת השף היא המכללה הוותיקה והגדולה בישראל עם ארבעה סניפים בבאר שבע, תל אביב, ירושלים וחיפה. תוכניות הלימוד הוכרו על ידי מוסדות בינלאומיים מובילים.
כמה סניפים יש למכללת השף בישראל?
למכללה ארבעה סניפים מרכזיים ברחבי הארץ: תל אביב, ירושלים, חיפה ובאר שבע.
הסניפים ממוקמים ליד תחנות רכבת ותחבורה ציבורית במקומות מרכזיים.
מי המרצים שמלמדים במכללה?
אלו מסלולי לימוד קיימים במכללה?
מסלולי הלימוד העיקריים במכללה הם של בישול וטבחות, אפיה וקונדיטוריה, קצבות ובשר. מטרת הלימוד היא להעניק ניסיון וידע לחובבנים שמעוניינים לעשות קריירה או לפתוח עסק או לחסרי ידע שרוצים להכנס לתחום למען הגשמת חלום והרחבת הידע.
מי הסטודנטים שלנו?
איזה תעודה מקבלים?
המרצים שלנו
הנבחרת של המרצים במכללת השף כוללת שפים, קונדיטורים, מומחים לפטיסרי וכלכלנים מהשורה הראשונה,
בעלי ניסיון רב במוסדות הקולינריים המובילים בארץ ובעולם. כל אחד מהם מביא מומחיות וסטנדרטים גבוהים בתחומי הקולינריה השונים. במכללת השף לא מתפשרים על צוות המרצים, על תוכניות הלימוד, על הציוד המקצועי ועל חומרי הגלם ודואגים להתעדכן בחידושים האחרונים.