קורס עיצוב פירות וירקות
מכללת השף > קורס עיצוב פירות וירקות
קורס חיתוך ועיצוב פירות וירקות לאירועים במכללת השף המובילה בישראל הוא הקורס היחיד בישראל שנותן לסטודנטים את כל היכולות והטכניקות לפסל ולעצב במגוון רחב של פירות וירקות וסידורן בשולחנות קונספט מעוצבים. היכולות והידע שהתלמיד רוכש בקורס מאפשרים להשתלב בעולם העיצוב ולהתפתח במגוון הלאה בעולם העיצוב. הקורס הוא חוויית לימודים שמיועדת למי שעוסק בתחום הקולינרי כתחביב ורוצה להעמיק את הידע, לכל מי שרוצה ללמוד את אמנות העיצוב ולפתח קריירה מצליחה.
סקר שנערך בקרב בוגרי מכללת השף קבע שהם המצליחים ביותר בישראל
הבוגרים שלנו
עשרות אלפי הבוגרים שלנו שסיימו את הלימודים במכללת השף עושים חיל וקריירות מצליחות בעולם הקולינריה והפטיסרי בישראל ובעולם. הם השתלבו במסעדות שף מובילות, פתחו עסקים והעצימו את עצמם בזכות הידע והכלים שרכשו אצלנו.
שכר הלימוד כולל
ערכת גילוף מקצועית
סינר עבודה של מכללת השף
אורך הקורס
אורך הקורס הוא כ-3 חודשי לימוד, פעם בשבוע, בליווי סגל המרצים המובילים בתחומי עיצוב הפירות והשולחנות.
בין שאר הנושאים בקורס תלמדו:
חיתוך ועיצוב מגשי פירות בסגנונות שונים
תורת חיתוך ועיצוב מגשי בריאות מירקות
הכנת סושי פירות, רטבים וקוקטיילים
חיתוך ירקות ועיצובי פרחים
גילוף ופיסול פירות מתקדם
גילוף ופיסול פירות במגוון סגנונות
עיצוב פירות במגוון סגנונות
סניפים בכל הארץ
למכללת השף סניפים בפריסה ארצית – מהדרום ועד לצפון
תנאי הלימוד המתקדמים ביותר
למכללה מתחם כיתות מרווח הכולל את הציוד המתקדם ביותר בתחום
תכנית הלימודים המגוונת ביותר
מבחר מסלולי לימוד מתקדמים בכל תחומי הקולנריה
נבחרת שפים מנצחת
אצלנו תמצאו את השפים והקונדיטורים הטובים בתחומם!
סיוע בחיפוש עבודה
לרשותנו יועצי השמה ותעסוקה הנמצאים בקשר עם קונדיטוריות ועסקים קולינריים מובילים הקולטים את בוגרי המכללה שמעוניינים בכך.
המרצים שלנו:
הנבחרת של המרצים במכללת השף כוללת שפים, קונדיטורים, מומחים לפטיסרי וכלכלנים מהשורה הראשונה,
בעלי ניסיון רב במוסדות הקולינריים המובילים בארץ ובעולם. כל אחד מהם מביא מומחיות וסטנדרטים גבוהים בתחומי הקולינריה השונים. במכללת השף לא מתפשרים על צוות המרצים, על תוכניות הלימוד, על הציוד המקצועי ועל חומרי הגלם ודואגים להתעדכן בחידושים האחרונים.