השילוב בין שוקולד מריר לוויסקי הוא מושלם,
שף פטיסירי שחר קרצו מציגה מתכון קליל מאוד לחובבי השוקולד!
במכללת השף יש שיעור שלם שכולו שוקולד !
טראפלס וויסקי ותבלינים/ שף פטיסירי שחר קרצו
מצרכים:
250 גרם שוקולד מריר קצוץ
180 גרם שמנת מתוקה
40 גרם חמאה חתוכה לקוביות( רצוי רכה)
2 גרם אבקת הל טחון
2 גרם קינמון טחון
25 גרם וויסקי/ ברנדי
לציפוי:
אבקת קקאו
אופן הכנה:
מביאים את השמנת לרתיחה על בן מארי ושופכים אותה על השוקולד, טורפים עם מטרפה עד לקבלת גנאש מבריק, מוספים חמאה וטורפים עד להטמעות, מוספים את התבלינים.
מעבירים לשקית זילוף ומזלפים לתוך סיליקון שקעים חצי עיגול, מכניסים למקפיא ולאחר 20 דק מוציאים ומחברים כל שני חצאים לעיגול שלם.
מצפים בקקאו ומגישים.