שף פטיסירי שרית גז מרצה במכללת השף לקורס קונדיטוריה מציגה מתכון מיוחד
למילפיי פילו וגבינה / שף פטיסירי שרית גז
250 גרם גבינה לבנה
50 גרם גבינת שמנת
2 כפות סוכר
חצי מיכל שמנת חמוצה
חצי כפית גרירת לימון
חצי כפית גרירת תפוז
כף פודינג
לשים בקערה את כל המרכיבים ולערבב במטרפה עד לאיחוד.
200 מ"ל שמנת מתוקה
כף אבקת סוכר
כף פודינג
להקציף הכל יחד לקצפת יציבה.
לקפל את הקרם למסת הגבינות ולשמור במקרר בנתיים.
לוקחים עלה פילו מורחים בחמאה מומסת, מפזרים מעט סוכר חום,
מעל מניחים עלה נוסף וחוזרים על אותה הפעולה פעם שלישית .
סה״כ 3 שכבות עלים.
חותכים לקוביות ואופים ב 180 מעלות
כמה דק' עד להשחמה.
הרכבה:
לוקחים קוביה מהפילו מניחים כף מקרם הגבינה ועלה נוסף ושוב קרם גבינה ועלה פילו ומקשטים בפירות טריים.