סניפים בתל אביב, ירושלים, חיפה ובאר שבע

קורס בשר וקצבות מקצועי

תמונה של נתח בשר

הקורס המקיף והמתקדם בישראל לקצבות ובשר

קורס בשר וקצבות – Chef Charcuterie  

קורס הבשר והקצבות הוא קורס יוקרתי ראשון בישראל שמאפשר ללומדים להתמקצע בתחום טרנדי ותיק ומתפתח. מקצוע הקצבות תפס תאוצה בישראל ובעולם הקולינרי בחוץ לארץ. קורס קצבים זה מתאים לכל חובבי הבשר שרוצים להתמקצע. ולקצבים בראשית הדרך שרוצים לפתוח קצביה ולעשות קריירה. מגוון האפשרויות שעולם הבשר פותח הוא רחב.

 בקורס יקבלו התלמידים את כל הידע התאורטי והמעשי מפי מיטב המרצים תוך התנסות מעשית ובמהלך קורס קצבות זה .תהיה נגיעה בתחומים מעניינים מעולם הקולינריה והבישול.

 מכללת השף המובילה ללימודי טבחות בישראל למקצועות הקולינריה פותחת לכם דלת ומזמינה אתכם לקחת חלק בעולם הקולינריה הישראלי והבינלאומי. למכללה ארבעה סניפים ללימודי קולינריה בישראל: תל אביב, חיפה, ירושלים ובאר שבע.

תוכניות הלימודים החדשניות והמגוונות במכללה מקנות ללומדים כלים ומיומנויות תוך התנסות מעשית בטכניקות וטכנולוגיות מתקדמות בתחום הבישול והקונדיטאות במטבחים המקצועיים של המכללה. צוות העובדים מעניק לכם יחס אישי ואכפתי בכל שלב של הלימודים.

סקר שנערך בקרב בוגרי מכללת השף קבע שהם המצליחים ביותר בישראל

לעוד מידע השאירו פרטים ונחזור אליכם

הבוגרים שלנו

עשרות אלפי הבוגרים שלנו שסיימו את הלימודים במכללת השף עושים חיל וקריירות מצליחות בעולם הקולינריה והפטיסרי בישראל ובעולם.

שכר הלימוד כולל

שכר הלימוד שלנו כולל תיק עם ספרות מקצועית, סכין פירוק, ז’קט, סינר ומיטב חומרי הגלם במהלך הקורס

משך הקורס

אורך הקורס הוא כ-4 חודשי לימוד, פעם בשבוע, בליווי סגל המרצים המובילים בתחומי הבשר והקצבות.

דגש גדול על לימודי יזמות למי שירצה לפתוח עסק בתחום הקצבות והבשר.

בין שאר הנושאים בקורס תלמדו:

בקר:

שיטות לפירוק בקר

שיטות אריזת נתחים

יישון והקפאה

הכרת הרבעים, שיטות חיתוך, אנטומיה

שיטות לבישול בשר בסגנונות שונים

בעלי כנף:

תאורטי – אנטומיה,גידול, שיטות פירוק, שיטות בישול

מעשי – פירוק עופות:

  1. כל שיטות הפירוק 1-10
  2. פירוק עוף מעצמותיו

בישול בעלי כנף בסגנונות שונים

עישון בשר:

עישון בשר מעשי

אופני עישון נתחי בשר

תהליכים וכימיה, עישון קר ועישון חם

יישון בשר

כבש:

האנטומיה של הכבש

פירוק חלקי הכבש

הסבר על תהליך הפירוק ויישומו

שיטות לבישול

נתחי כבש

נקניקים ושרקטורי:

עשיית נקניקים

סוגי נקניקים

שיטות מילוי

תערובות להמבורגר והכנתו

חלקי פנים:

הכרת חלקי הפנים:

טחול, כבד, ריאות, שקדים, זנב, בשר ראש, לשון , לב

מח, נתח קצבים ושיטות לבישול חלקי פנים בסגנונות שונים

דגים:

תאורטי  סוגים ומשפחות, דגי מים מתוקים 

דגי מים מלוחים, טרי מול קפוא, ערכים שיטות זיהוי, טריות

שיטות חיתוך ופירוק

בישול מתכוני דגים 

ניהול קצביות ומחלקת בשר:

תמחור בעסק ותמחור חלקי בשר

סידור בשר לפי קטגוריות

תברואה, רגולציה ומניעת פחת

ניהול מחסןֿ אחסון במקררים ופגי תוקף

תמונה של בשר
תמונה של מנה- קרפצ'יו
תמונה של שף מחזיק בבשר טרי
תמונה של בשר טרי
תמונה של מנת גורמה צלעות
תמונה של מנת גורמה לחם ממולא בשר

למה מכללת השף

סניפים בכל הארץ

למכללת השף סניפים בפריסה ארצית – מהדרום ועד לצפון

תנאי הלימוד המתקדמים ביותר

למכללה מתחם כיתות מרווח הכולל את הציוד המתקדם ביותר בתחום

תכנית הלימודים המגוונת ביותר

מבחר מסלולי לימוד מתקדמים בכל תחומי הקולנריה

נבחרת שפים מנצחת

אצלנו תמצאו את השפים והקונדיטורים הטובים בתחומם!

סיוע בחיפוש עבודה

לרשותנו יועצי השמה ותעסוקה הנמצאים בקשר עם קונדיטוריות ועסקים קולינריים מובילים הקולטים את בוגרי המכללה שמעוניינים בכך.

כל מה שחשוב לדעת על הקורס

מכללת השף היא המכללה הוותיקה ללימודי בישול, אפיה וקונדיטוריה בישראל כבר 24 שנים.המכללה בפריסה ארצית ויש לה מוניטין בינלאומי ועשרות אלפי בוגרים שבנו קריירות ועסקים בישראל ובחו״ל. תוכניות הלימוד הן הוליסטיות ובינלאומיות ומאפשרות לפתח קריירה גם בחוץ לארץ.

לימודי בשר וקצבות במכללת השף הם חוויה של מקצועיות, יצירה והנאה עם דגש על טכניקות של עבודה עם בשר ובישול. תוכן הלימודים מותאם כל הזמן לטרנדים חדשים בארץ ובעולם ויש דגש על לימודי יזמות למי שירצה לפתוח עסק בתחום הקצבות והבשר.

המרצים בקורס בשר וקצבות הם שפים בעלי ניסיון מוכח בפדגוגיה ובעלי ניסיון מעשי בתחום. חלקם עבדו בקצביות ומסעדות בשר.

הסטודנט שמתחיל קורס קצבות במכללת השף מקבל ספרות מקצועית, סכין פירוק מקצועי, ז’קט שף ואת כל חומרי הגלם באיכות שאינה מתפשרת.

הסטודנטים הם חובבי בשר ובישול שרוצים להצליח יותר בתחום או כאלה שכבר עוסקים בכך ורוצים להעצים עצמם ולפתח קריירה ועסק כמו מעדניה או קצביית בוטיר. 

בסיום לימודי בשר וקצבות מקבלים תעודת הסמכה בינלאומית שנחשבת לתעודה המוכרת בישראל.

המרצים שלנו

הנבחרת של המרצים במכללת השף כוללת שפים, קונדיטורים, מומחים לפטיסרי וכלכלנים מהשורה הראשונה,
בעלי ניסיון רב במוסדות הקולינריים המובילים בארץ ובעולם. כל אחד מהם מביא מומחיות וסטנדרטים גבוהים בתחומי הקולינריה השונים. במכללת השף לא מתפשרים על צוות המרצים, על תוכניות הלימוד, על הציוד המקצועי ועל חומרי הגלם ודואגים להתעדכן בחידושים האחרונים.

לעוד מידע השאירו פרטים ונחזור אליכם

מגזין המכללה

הסניפים שלנו

סניף תל אביב

סניף חיפה

סניף ירושלים

סניף באר שבע

הצהרת נגישות

מכללת השף דואגת בכל סניפיה להנגשת הסניפים לטובת כלל הציבור ובפרט לבעלי מוגבלויות.

מבוא:

הזירה האינטרנטית הנה פלטפורמה לביטוי וייצוג עצמי,היא משמשת אותנו כזירה חברתית ופוליטית.

אנו רוכשים ומוכרים,עובדים ונחשפים באמצעותה כיום יותר מבעבר.

וככזו ישנה מחויבות לאפשר לציבור חווית גלישה מהנה וקלה ככל האפשר.

אנו משקיעים משאבים רבים להפוך אתר זה לנגיש בכדי לאפשר את חווית הגלישה לכלל האוכלוסייה ולאנשים עם מוגבלויות בפרט.

המוטו שמוביל אותנו הנו כבוד האדם וחירותו,שכן מדובר באבן יסוד בחברה הישראלית כי כולנו שווי זכויות ושווים במהותנו.

שימוש ברכיב ההנגשה:

באתר זה מוטמע תוסף שהינו רכיב נגישות של חברת enable המתמחה בהנגשת אתרים.

התוסף פועל על פי התקן הישראלי ת"י 5568 ברמה AA. התוסף כפוף לתנאי השימוש של היצרן. אחריות השימוש והיישום באתר חלה על בעלי האתר ו/או מי מטעמו לרבות התוכן המוצג באתר בכפוף לתנאי השימוש בתוכנה.

מדריך למשתמש בתפריט:

כפתור התאמת האתר ותגיות האתר עבור מכשירי עזר וטכנולוגיות עבור בעלי מוגבלויות

כפתור איפשור ניווט בעזרת מקשי המקלדת בין הקישורים שבאתר

כפתור השבתת הבהובים ו/או אלמנטים נעים על המסך

כפתור איפשור מצב מונוכרום שחור לבן עבור עיוורי צבעים

כפתור ספיה (גוון חום)

כפתור שינוי ניגודיות גבוהה

כפתור שחור צהוב

כפתור היפוך צבעים

כפתור המדגיש בצורה ברורה את כל תגי הכותרות המופיעים באתר

כפתור המדגיש בצורה ברורה את כל הקישורים המופיעים באתר

כפתור המציג את התיאור החלופי של כל התמונות המופיעות באתר במעבר עכבר

כפתור המציג תיאור קבוע של התמונות באתר

כפתור ביטול שימוש בגופן קריא

כפתור הגדלת גודל הגופנים באתר

כפתור הקטנת גודל הגופנים באתר

כפתור הגדלת כל  התצוגה לכ־200%

כפתור הקטנת כל  התצוגה לכ־70%

כפתור הגדלת סמן העכבר

כפתור הגדלת סמן העכבר ושינוי צבעו לשחור

כפתור מצב קריאת האתר

כפתור המציג את הצהרת הנגישות

כפתור איפוס המבטל את הנגישות

כפתור שליחת משוב נגישות

כפתור שינוי שפת הסרגל והצהרת הנגישות בהתאם

בסרגל הנגישות יש 2 סוגים של הגדלות לנוחיותכם, אך אם תרצו להגדיל עוד את האותיות תוכלו להשתמש בפונקציות המקלדת הבאות:

מקש Esc יפתח ויסגור את סרגל הנגישות

מקש Ctrl + יגדיל את הטקסט באתר

מקש Ctrl – יקטין את הטקסט באתר

מקש Ctrl 0 יחזיר את האתר לגדלו המקורי

מקש רווח (SPACE) יוריד את האתר כלפי מטה.

מקש F11 יגדיל את המסך לגודל מלא – לחיצה נוספת תקטין אותו חזרה

למען הסר ספק:

אנחנו מחויבים להפוך את אתרינו לנגיש לכלל האנשים,בעלי יכולות ובעלי מוגבלויות.

באתר זה תוכלו למצוא את הטכנולוגיה המתאימה לצרכים שלכם.

אתר זה הנו אתר שמיש לכלל האוכלוסייה ברובו ובהשתדלות מקסימאלית..

ייתכן ותמצאו אלמנטים שאינם מונגשים כי טרם הונגשו או שלא נמצאה טכנולוגיה מתאימה ולצד זה אנו מבטיחים כי מתבצעים מרב המאמצים לשפר ולהנגיש ברמה גבוהה ובלי פשרות.

במידה ונתקלתם בקושי בגלישה באתר וצפייה בתוכנו אנו מתנצלים ונשמח מאוד כי תפנו את תשומת ליבנו לכך .

סניף תל אביב: יש נגישות לקומת המכללה על ידי מעלית תקנית. בקומה יש דרכי גישה המתאימים לבעלי מוגבלויות.

הנגשה: דלפק קבלה נגיש, מעברים ופרוזדורים נגישים ורחבים, יש נגישות לקומת המכללה על ידי מעלית תקנית. בקומה יש דרכי גישה המתאימים לבעלי מוגבלויות. 


סניף חיפה: יש נגישות לקומת המכללה על ידי מעלית תקנית. בקומת המכללה יש דרכי גישה המתאימים לבעלי מוגבלויות. 

הנגשה: דלפק קבלה נגיש, מעברים ופרוזדורים נגישים ורחבים, יש נגישות לקומת המכללה באמצעות מעלית.


סניף באר שבע: יש נגישות למכללה הנמצאת בקומת הקרקע ובאמצעי נשיאה לנכים על מנת להגיע לקומה השניה. כמו כן יש דרכי גישה המתאימים לבעלי מוגבלויות.

הנגשה: דלפק קבלה נגיש, מעברים ופרוזדורים נגישים ורחבים, יש נגישות לקומת המכללה הנמצאת בקומת קרקע


סניף ירושלים: יש נגישות לקומת המכללה הנמצאת בקומת קרקע.

הנגשה: דלפק קבלה נגיש, מעברים ופרוזדורים נגישים ורחבים, יש נגישות לקומת המכללה הנמצאת בקומת קרקע.

רכזת הנגישות לאתר השף

סער ארביב 

מייל : Hashef9@gmail.com

טלפון : 1700-700-690

ההצהרה עודכנה לאחרונה בתאריך 02/12/2020

לעמוד סניפים והנגשה: לחצו כאן

דילוג לתוכן