קורס בישול ואפיה מקצועי לנוער
הקורס המקיף והמתקדם בישראל לבישול לאפיה לנוער
קורס בישול ואפיה מקצועי לנוער הוא מסלול לימודים ראשון בישראל שמיועד לנערות ונערים העוסקים בבישול ואפיה כתחביב ורוצים להעמיק את הידע ולאלה שרוצים לפתח קריירה מצליחה בעולם הקולינריה ולהשתלב במסעדות מובילות, חברות קטרינג, בתי מלון וכו'..
למכללת השף נבחרת מרצים עם ניסיון פדגוגי רב בקורסים לנוער עם דגש על ליווי אישי לכל סטודנט.
בין שאר הנושאים בקורס תלמדו:
טבחות
מפגש 1 – המטבח האיטלקי
פסטה בעבודת יד בליווי רטבים:
רוטב פומודורו
רוטב אליו אוליו
פןקצ'ה פרימוורה
אנטי פסטי
מפגש 2 – המטבח האסייתי
סושי במגוון סגנונות
אטריות נוסח תאילנד- פאד תאי
אגרול סיני
מפגש 3 – סדנת דגים
דג ברוטב
לחמניות
פיש אנד צ'יפס:
דג מטוגן בליווי צ'יפס
מפגש 4 – ירקות וקטניות
כרובית בציפוי אנגלי
פיתה צלויה מוגשת לצד סלט ירקות צלויים עם טחינה סלק
ממרח חומוס
כדורי פלאפל
פיתה
מפגש 5 – בראנץ
קיש בצל פטריות
בייגלים
פירטטה ירקות
בצק פילו ממולא בירקות
קונדיטוריה ואפיה
מפגש 6 – עוגיות
עוגיות מושלגות
עוגיות אמסטרדם
מפגש 7 – בצק רבוך – פחזניות
פחזניות ואקלרים במילוי
קרם דיפלומט
מפגש 8 – קינוחים מתוקים
מוס שוקולד וקרמל מלוח
בראוניז
מפגש 9 – בצק שמרים
רוגלך במילוי שוקולד
עוגת תלישה סוכר קינמון
מפגש 10 – גלידות
מגנום שוקובו בציפוי שוקולד
בקורס תקבלו: סינר שף וכל חומרי הגלם והפרודוקטים
הבוגרים שלנו
עשרות אלפי הבוגרים שלנו שסיימו את הלימודים במכללת השף עושים חיל וקריירות מצליחות בעולם הקולינריה והפטיסרי בישראל ובעולם. הם השתלבו במסעדות שף מובילות, פתחו עסקים והעצימו את עצמם בזכות הידע והכלים שרכשו אצלנו.
אורך הקורס
אורך הקורס הוא כ-10 מפגשים
סניפים בכל הארץ
למכללת השף סניפים בפריסה ארצית – מהדרום ועד לצפון
תנאי הלימוד המתקדמים ביותר
למכללה מתחם כיתות מרווח הכולל את הציוד המתקדם ביותר בתחום
תכנית הלימודים המגוונת ביותר
מבחר מסלולי לימוד מתקדמים בכל תחומי הקולנריה
נבחרת שפים מנצחת
אצלנו תמצאו את השפים והמרצים הטובים בתחומם!
סיוע בחיפוש עבודה
לרשותנו יועצי השמה ותעסוקה הנמצאים בקשר עם קונדיטוריות ועסקים קולינריים מובילים הקולטים את בוגרי המכללה שמעוניינים בכך.
כל מה שחשוב לדעת על המכללה
מכללת השף היא המכללה הוותיקה והגדולה בישראל עם ארבעה סניפים בבאר שבע, תל אביב, ירושלים וחיפה. תוכניות הלימוד הוכרו על ידי מוסדות בינלאומיים מובילים.
למכללה ארבעה סניפים מרכזיים ברחבי הארץ: תל אביב, ירושלים, חיפה ובאר שבע.
הסניפים ממוקמים ליד תחנות רכבת ותחבורה ציבורית במקומות מרכזיים.
מסלולי הלימוד העיקריים במכללה הם של בישול וטבחות, אפיה וקונדיטוריה, קצבות ובשר. מטרת הלימוד היא להעניק ניסיון וידע לחובבנים שמעוניינים לעשות קריירה או לפתוח עסק או לחסרי ידע שרוצים להכנס לתחום למען הגשמת חלום והרחבת הידע.
אורך הקורס הוא כ-8 חודשים, במסלול בוקר וערב.