קורס אפיית לחמים
הקורס המקיף והמתקדם בישראל
קורס אפיית לחמים מיועד לחובבים שמעוניינים להתמקצע ולאנשי קולינריה שרוצים להתקדם בתחום. קורס ברמה מקצועית, ממוקד והיחידי בישראל. תכנית הלימודים תחשוף אתכם לטכניקות קלאסיות ושיטות עבודה מתקדמות תוך הכרת סוגי קמחים, תורת החומרים ושילוב של חומרי גלם וטכניקות אפיה.
סקר שנערך בקרב בוגרי מכללת השף קבע שהם המצליחים ביותר בישראל
בין שאר הנושאים בקורס תלמדו:
מבוא, סוגי קמחים ואפייה
תורת החומרים
סוגי קמחים מיוחדים וטכניקות לישה ואפיה
אפיית לחמים בהתפחה ישירה, לחמים מבצק רזה, לחמים מבצק עשיר
סוגי לחמים
מלאים ועתיקים, אמר, קמוט, אינקורן, כוסמין
לחמי מחמצת, לחמים כפריים, לחם שיפון מלא
לחמים שונים ובצקים כרוכים
פוקצ'ה, ג'בטה, בריוש, פה דה מי, באגט עם פוליש
פרצל בווארי
טכניקות ומאפים
טכניקות קלאסיות ומתקדמות להכנת לחמים
מאפים מתוקים ומלוחים
הבוגרים שלנו
עשרות אלפי הבוגרים שלנו שסיימו את הלימודים במכללת השף עושים חיל וקריירות מצליחות בעולם הקולינריה והפטיסרי בישראל ובעולם. הם השתלבו במסעדות שף מובילות, פתחו עסקים והעצימו את עצמם בזכות הידע והכלים שרכשו אצלנו.
אורך הקורס
אורך הקורס הוא כ-12 מפגשים, פעם בשבוע.
סניפים בכל הארץ
למכללת השף סניפים בפריסה ארצית – מהדרום ועד לצפון
תנאי הלימוד המתקדמים ביותר
למכללה מתחם כיתות מרווח הכולל את הציוד המתקדם ביותר בתחום
תכנית הלימודים המגוונת ביותר
מבחר מסלולי לימוד מתקדמים בכל תחומי הקולנריה
נבחרת שפים מנצחת
אצלנו תמצאו את השפים והמרצים הטובים בתחומם!
סיוע בחיפוש עבודה
לרשותנו יועצי השמה ותעסוקה הנמצאים בקשר עם קונדיטוריות ועסקים קולינריים מובילים הקולטים את בוגרי המכללה שמעוניינים בכך.
כל מה שחשוב לדעת על המכללה
מכללת השף היא המכללה הוותיקה והגדולה בישראל עם ארבעה סניפים בבאר שבע, תל אביב, ירושלים וחיפה. תוכניות הלימוד הוכרו על ידי מוסדות בינלאומיים מובילים.
למכללה ארבעה סניפים מרכזיים ברחבי הארץ: תל אביב, ירושלים, חיפה ובאר שבע.
הסניפים ממוקמים ליד תחנות רכבת ותחבורה ציבורית במקומות מרכזיים.
מסלולי הלימוד העיקריים במכללה הם של בישול וטבחות, אפיה וקונדיטוריה, קצבות ובשר. מטרת הלימוד היא להעניק ניסיון וידע לחובבנים שמעוניינים לעשות קריירה או לפתוח עסק או לחסרי ידע שרוצים להכנס לתחום למען הגשמת חלום והרחבת הידע.
אורך הקורס הוא כ-8 חודשים, במסלול בוקר וערב.