קורסים מובילים
קורסים מקצועיים המובילים והמתקדמים בישראל לבישול טבחות וקונדיטוריה
הקורסים המקצועיים בבישול, קורס בישול וטבחות וקורס קונדיטוריה ואפייה במכללת
השף המובילה בישראל הם חווית לימודים מקצועית שמיועדת למי שעוסק בתחום כתחביב
ורוצה להעמיק את הידע ולשפים בראשית הדרך שרוצים לפתח קריירה מצליחה ולפתוח עסק.
המרצים בקורסים הם שפים מהמובילים בישראל שיחשפו בפניכם את עולם הקולינריה הדינאמי שמתפתח כל
הזמן בישראל ובחו״ל ,בקורסים תלמדו טכנולוגיות ותהליכים בבישול ואפיה, את הקלאסיקה לצד טרנדים חדשים.
ידע ביזמות עסקית וניהול עסק ותרכשו מיומנויות עבודה בהתנסות מעשית. תוכניות
הלימוד החדשניות של המכללה הוכרו על ידי איגוד השפים העולמי כתוכניות הלימוד הטובות בישראל.
סקר שנערך בקרב בוגרי מכללת השף קבע שהם המצליחים ביותר בישראל
אפיית לחמים ומאפים קינוחי ויטרינה ובוטיק סוגי בצקים שונים טכניקות בטמפרור שוקולד עיצובי עוגות ראווה עוגות בחושות
בישול איטלקי ומטבח אסייתי עולם הבשרים בישול ים תיכוני ובישול בלקני קינוחים ומנות אחרונות
שימוש נכון בכל חלקי הבשר וחיתוכים אנטומיה של בשר בעלי כנף – אנטומיה ושיטות פירוק מבנה ופילוט דגים
בישול גורמה ומבוא לעולם הגסטרונומי אפייה ולחמים טכנולוגיות בישול קינוחים קלאסיים ומנות אחרונות
סניפים בכל הארץ
למכללת השף סניפים בפריסה ארצית – מהדרום ועד לצפון
תנאי הלימוד המתקדמים ביותר
למכללה מתחם כיתות מרווח הכולל את הציוד המתקדם ביותר בתחום
תכנית הלימודים המגוונת ביותר
מבחר מסלולי לימוד מתקדמים בכל תחומי הקולנריה
נבחרת שפים מנצחת
אצלנו תמצאו את השפים והקונדיטורים הטובים בתחומם!
סיוע בחיפוש עבודה
לרשותנו יועצי השמה ותעסוקה הנמצאים בקשר עם קונדיטוריות ועסקים קולינריים מובילים הקולטים את בוגרי המכללה שמעוניינים בכך.
כל מה שחשוב לדעת על הקורסים
למה כדאי ללמוד במכללת השף?
מכללת השף היא המכללה הוותיקה ללימודי בישול, אפיה וקונדיטוריה בישראל כבר 24 שנים.
המכללה בפריסה ארצית ויש לה מוניטין בינלאומי ועשרות אלפי בוגרים שבנו קריירות ועסקים בישראל ובחו״ל. תוכניות הלימוד הן הוליסטיות ובינלאומיות ומאפשרות לפתח קריירה גם בחוץ לארץ.
למה ללמוד קורסים במכללת השף?
במכללת השף מגוון רחב של קורסים מקצועיים. לימודי בישול, קצבות, קונדיטוריה, עיצוב עוגות וכו׳ הם חוויה של מקצועיות, יצירה והנאה עם דגש על טכניקות קלאסיות ועכשוויות. תוכן הלימודים מותאם כל הזמן לטרנדים חדשים בארץ ובעולם ויש דגש על לימודי יזמות למי שירצה לפתוח עסק בתחום.
מי המרצים בקורסים?
מה מקבלים בקורסים השונים במכללת השף?
הסטודנט שמתחיל קורס מקצועי מקבל במרבית המקרים ספרות מקצועית, תיק שפים מקצועי עם הכלים הנדרשים, ז’קט שף ואת כל חומרי הגלם באיכות שאינה מתפשרת. בכל קורס באתר מפורט מה שמקבלים.
מי הסטודנטים שלומדים בקורסים במכללת השף?
איזה תעודה מקבלים בסיום הלימודים?
המרצים שלנו
הנבחרת של המרצים במכללת השף כוללת שפים,
קונדיטורים, מומחים לפטיסרי וכלכלנים מהשורה הראשונה.
בעלי ניסיון רב במוסדות הקולינריים המובילים בארץ ובעולם.
כל אחד מהם מביא מומחיות וסטנדרטים גבוהים בתחומי הקולינריה השונים.
במכללת השף לא מתפשרים על צוות המרצים, על תוכניות הלימוד,
על הציוד המקצועי ועל חומרי הגלם ודואגים להתעדכן בחידושים האחרונים.
מגזין המכללה
-
המטבח האיטלקי
פסטה בעבודת יד, רוטב נפוליטני, רוטב אליו אוליו, סלט פנצ'נלה, פוקצ'ה, אנטי פסטי וטרמיסו -
סדנת מאפי שמרים בהנחיית קונדיטורית מיכל בדיחי
נלמד את עקרונות העבודה עם בצק שמרים, ונתרגל הכנת מאפים בסגנונות מגוונים -
מתכון לחם דגנים מקצועי בשילוב קמח שיפון וקמח מלא
מתכון לחם דגנים מקצועי בשילוב קמח שיפון וקמח מלא. שף דורון עינב- מרצה במכללת השף לקורס אפיית לחמים דאג לכם למתכון מדוייק. לחם דגנים/ דורון שפע עינב מצרכים: 930 גרם קמח לבן 530 גרם קמח מלא 50 גרם קמח שיפון 80 גרם... -
שף פטיסירי שרית גז מרצה במכללת השף לקורס קונדיטוריה
שף פטיסירי שרית גז מרצה במכללת השף לקורס קונדיטוריה מציגה מתכון מיוחד למילפיי פילו וגבינה / שף פטיסירי שרית גז 250 גרם גבינה לבנה 50 גרם גבינת שמנת 2 כפות סוכר חצי מיכל שמנת חמוצה חצי כפית גרירת לימון חצי כפית גרירת...