סניפים בתל אביב, ירושלים, חיפה ובאר שבע

עוגת ראוה העשויה משכבות של בראוני, מוס וגלאסז'

עוגת ראוה העשויה משכבות של בראוני, מוס וגלאסז', שף פטיסירי אושרי אוחיון מלמד בקורס קונדיטוריה בסניף ירושלים, מגלה לכם את כל הסודות המקצועיים.
אנטרמה מוס שוקולד בראוניז קפה וגלסאז/ שף פטיסירי אושרי אוחיון

לבסיס בראוני שוקולד:
100 גרם שוקולד מריר
75 גרם חמאה
70 גרם (1/3 כוס) סוכר
קורט מלח
2 ביצים L
35 גרם (1/4 כוס) קמח

למוס שוקולד:
2 גרם ג'לטין
10 מ"ל מים קרים
150 גרם שוקולד מריר
25 גרם חמאה
5 מ"ל (כוס וחצי)
שמנת 375 גרם
להקצפה 38% שומן, קרה מאוד
לגלסאז'
9 גרם ג'לטין
45 מ"ל מים
50 מ"ל מים
100 גרם סוכר

גלסאז' ורוד:
בקערית בינונית מערבבים יחד ג'לטין ו-45 מ"ל מים ומשהים כ-15 דקות בטמפרטורת החדר עד שהג'לטין סופח את כל הנוזלים.
בסיר בינוני שמים 50 מ"ל מים, סוכר וגלוקוזה ומחממים לרתיחה.
כשתערובת רותחת מוסיפים את החלב ומערבבים היטב.
במקביל, ממסים את השוקולד הלבן.
כשהתערובת רותחת שוב (עם החלב) מוסיפים פנימה את הג'לטין ומערבבים היטב.
מסננים ומוסיפים לקערה עם השוקולד הלבן. ממתינים כדקה וטורפים הכל יחד עד שמתקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים פנימה צבע מאכל אדום עד שמגיעים לגוון הרצוי.
מצננים את תערובת הגלסאז' ל-30 מעלות.
100 גרם גלוקוזה
70 מ"ל חלב
100 גרם שוקולד לבן
צבע מאכל

בסיס בראוני שוקולד:
מחממים תנור ל-170 מעלות ומשמנים היטב את התבנית.
בקערה שמים שוקולד וחמאה וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי, עד שהכל נמס ומתקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים סוכר ומלח וטורפים היטב.
שוברים פנימה את הביצים בזו אחר זו, תוך טריפה בין הוספה להוספה, עד שמתקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב עד שאחיד.
יוצקים את התערובת לתבנית המשומנת ומיישרים את החלק העליון.
אופים במשך 15-20 דקות או עד שהבראוני מתייצב בשוליים אך עדיין מעט רך במרכז.
מוס שוקולד:

בקערית קטנה מערבבים ג'לטין ומים ומשהים כ-10 דקות במקרר עד שהג'לטין סופח את כל הנוזלים.
בקערה שמים שוקולד וחמאה וממסים יחד במיקרוגל או על בן מארי, עד שהכל נמס ומתקבלת תערובת אחידה.
ממסים את הג'לטין במיקרוגל במשך כמה שניות עד שמתקבל נוזל שקוף ומוסיפים לתערובת השוקולד והחמאה. מערבבים היטב.
בקערת מיקסר מקציפים את השמנת לקצפת יציבה. יוצקים כ-1/3 מכמות הקצפת לתוך תערובת השוקולד ומערבבים היטב כדי "לאוורר" מעט את תערובת השוקולד.
מוסיפים את יתרת הקצפת ומקפלים בעדינות עד לקבלת מוס אחיד.
יוצקים את המוס על גבי שכבת הבראוני ומיישרים באמצעות פלטה.
מקפיאים למשך 2-3 שעות להתייצבות מוחלטת.

למה מכללת השף

סניפים בכל הארץ

למכללת השף סניפים בפריסה ארצית – מהדרום ועד לצפון

תנאי הלימוד המתקדמים ביותר

למכללה מתחם כיתות מרווח הכולל את הציוד המתקדם ביותר בתחום

תכנית הלימודים המגוונת ביותר

מבחר מסלולי לימוד מתקדמים בכל תחומי הקולנריה

נבחרת שפים מנצחת

אצלנו תמצאו את השפים והקונדיטורים הטובים בתחומם!

סיוע בחיפוש עבודה

לרשותנו יועצי השמה ותעסוקה הנמצאים בקשר עם קונדיטוריות ועסקים קולינריים מובילים הקולטים את בוגרי המכללה שמעוניינים בכך.

לעוד מידע השאירו פרטים ונחזור אליכם

הצהרת נגישות

מכללת השף דואגת בכל סניפיה להנגשת הסניפים לטובת כלל הציבור ובפרט לבעלי מוגבלויות.

מבוא:

הזירה האינטרנטית הנה פלטפורמה לביטוי וייצוג עצמי,היא משמשת אותנו כזירה חברתית ופוליטית.

אנו רוכשים ומוכרים,עובדים ונחשפים באמצעותה כיום יותר מבעבר.

וככזו ישנה מחויבות לאפשר לציבור חווית גלישה מהנה וקלה ככל האפשר.

אנו משקיעים משאבים רבים להפוך אתר זה לנגיש בכדי לאפשר את חווית הגלישה לכלל האוכלוסייה ולאנשים עם מוגבלויות בפרט.

המוטו שמוביל אותנו הנו כבוד האדם וחירותו,שכן מדובר באבן יסוד בחברה הישראלית כי כולנו שווי זכויות ושווים במהותנו.

שימוש ברכיב ההנגשה:

באתר זה מוטמע תוסף שהינו רכיב נגישות של חברת enable המתמחה בהנגשת אתרים.

התוסף פועל על פי התקן הישראלי ת"י 5568 ברמה AA. התוסף כפוף לתנאי השימוש של היצרן. אחריות השימוש והיישום באתר חלה על בעלי האתר ו/או מי מטעמו לרבות התוכן המוצג באתר בכפוף לתנאי השימוש בתוכנה.

מדריך למשתמש בתפריט:

כפתור התאמת האתר ותגיות האתר עבור מכשירי עזר וטכנולוגיות עבור בעלי מוגבלויות

כפתור איפשור ניווט בעזרת מקשי המקלדת בין הקישורים שבאתר

כפתור השבתת הבהובים ו/או אלמנטים נעים על המסך

כפתור איפשור מצב מונוכרום שחור לבן עבור עיוורי צבעים

כפתור ספיה (גוון חום)

כפתור שינוי ניגודיות גבוהה

כפתור שחור צהוב

כפתור היפוך צבעים

כפתור המדגיש בצורה ברורה את כל תגי הכותרות המופיעים באתר

כפתור המדגיש בצורה ברורה את כל הקישורים המופיעים באתר

כפתור המציג את התיאור החלופי של כל התמונות המופיעות באתר במעבר עכבר

כפתור המציג תיאור קבוע של התמונות באתר

כפתור ביטול שימוש בגופן קריא

כפתור הגדלת גודל הגופנים באתר

כפתור הקטנת גודל הגופנים באתר

כפתור הגדלת כל  התצוגה לכ־200%

כפתור הקטנת כל  התצוגה לכ־70%

כפתור הגדלת סמן העכבר

כפתור הגדלת סמן העכבר ושינוי צבעו לשחור

כפתור מצב קריאת האתר

כפתור המציג את הצהרת הנגישות

כפתור איפוס המבטל את הנגישות

כפתור שליחת משוב נגישות

כפתור שינוי שפת הסרגל והצהרת הנגישות בהתאם

בסרגל הנגישות יש 2 סוגים של הגדלות לנוחיותכם, אך אם תרצו להגדיל עוד את האותיות תוכלו להשתמש בפונקציות המקלדת הבאות:

מקש Esc יפתח ויסגור את סרגל הנגישות

מקש Ctrl + יגדיל את הטקסט באתר

מקש Ctrl – יקטין את הטקסט באתר

מקש Ctrl 0 יחזיר את האתר לגדלו המקורי

מקש רווח (SPACE) יוריד את האתר כלפי מטה.

מקש F11 יגדיל את המסך לגודל מלא – לחיצה נוספת תקטין אותו חזרה

למען הסר ספק:

אנחנו מחויבים להפוך את אתרינו לנגיש לכלל האנשים,בעלי יכולות ובעלי מוגבלויות.

באתר זה תוכלו למצוא את הטכנולוגיה המתאימה לצרכים שלכם.

אתר זה הנו אתר שמיש לכלל האוכלוסייה ברובו ובהשתדלות מקסימאלית..

ייתכן ותמצאו אלמנטים שאינם מונגשים כי טרם הונגשו או שלא נמצאה טכנולוגיה מתאימה ולצד זה אנו מבטיחים כי מתבצעים מרב המאמצים לשפר ולהנגיש ברמה גבוהה ובלי פשרות.

במידה ונתקלתם בקושי בגלישה באתר וצפייה בתוכנו אנו מתנצלים ונשמח מאוד כי תפנו את תשומת ליבנו לכך .

סניף תל אביב: יש נגישות לקומת המכללה על ידי מעלית תקנית. בקומה יש דרכי גישה המתאימים לבעלי מוגבלויות.

הנגשה: דלפק קבלה נגיש, מעברים ופרוזדורים נגישים ורחבים, יש נגישות לקומת המכללה על ידי מעלית תקנית. בקומה יש דרכי גישה המתאימים לבעלי מוגבלויות. 


סניף חיפה: יש נגישות לקומת המכללה על ידי מעלית תקנית. בקומת המכללה יש דרכי גישה המתאימים לבעלי מוגבלויות. 

הנגשה: דלפק קבלה נגיש, מעברים ופרוזדורים נגישים ורחבים, יש נגישות לקומת המכללה באמצעות מעלית.


סניף באר שבע: יש נגישות למכללה הנמצאת בקומת הקרקע ובאמצעי נשיאה לנכים על מנת להגיע לקומה השניה. כמו כן יש דרכי גישה המתאימים לבעלי מוגבלויות.

הנגשה: דלפק קבלה נגיש, מעברים ופרוזדורים נגישים ורחבים, יש נגישות לקומת המכללה הנמצאת בקומת קרקע


סניף ירושלים: יש נגישות לקומת המכללה הנמצאת בקומת קרקע.

הנגשה: דלפק קבלה נגיש, מעברים ופרוזדורים נגישים ורחבים, יש נגישות לקומת המכללה הנמצאת בקומת קרקע.

רכזת הנגישות לאתר השף

סער ארביב 

מייל : Hashef9@gmail.com

טלפון : 1700-700-690

ההצהרה עודכנה לאחרונה בתאריך 02/12/2020

לעמוד סניפים והנגשה: לחצו כאן

דילוג לתוכן