שף גבי ניניו המלמד בקורס טבחות במכללת השף, מביא לנו מתכון עם תזכורת קטנה לטעם של תאילנד.
מצרכים:
1 פאפיה ירוקה
1 ליים או לימון
1צ׳ילי אדום חריף
7 עגבניות שרי
1 שן שום כתושה
1 כף סוכר חום
2 כפות רוטב דגים
2 כפות בוטנים קלויים קצוצים
מעט עלי כוסברה טריה
אופן הכנה:
פורסים את הפאפיה לרצועות דקות ואת עגבניות השרי לחצי.
מערבבים בקערה ומתבלים בסוכר, לימון, רוטב דגים, שום וצ׳ילי חריף.
מעבירים לצלחת הגשה ומעטרים בבוטנים ועלים של כוסברה.