סלט בדיוק כמו במסעדות,
שף מוטי שיים מלמד במכללת השף בסניף ת"א דאג לכם למתכון קליל ובריא.
סלט קפרזה/ שף מוטי שיים
מצרכים למרכיבי הסלט:
6 יחידות עגבניות שרי אדומות חצויות
6 יחידות עגבניות שרי צהובות חצויות
4-5 טבעות חתוכות של בצל סגול
4 יחידות זיתי קלמטה חצויות ללא גלעין
1 כף בצל ירוק קצוץ
1 כדור (110 גרם) מוצרלה טרייה
30 מ"ל שמן זית
סלסת עגבניות: 1 פחית (פחות 3 כפות) עגבניות מרוסקות מתובלות עם מעט מלח, פלפל שחור וחצי כפית שמן זית.
לקישוט: 4 יחידות עלי בזיליקום
אופן הכנה:
1. מערבבים בקערה את כל מרכיבי הסלט מלבד כדור המוצרלה והסלסה.
2. את סלסלת העגבניות מורחים בצלחת.
3. קורעים את המוצרלה ל 6 חתיכות ומניחים על סלסלת העגבניות, מתבלים במלח ופלפל שחור.
4. מניחים מעל את תערובת העגבניות.
5. מקשטים בעלי בזיליקום.