המאכל הנפוץ בישראל- פלאפל!
שף רמי מאיר המלמד במכללת השף קורס טבחות בסניף תל אביב, מביא לכם את המתכון המדויק:
מתכון לפלאפל/ דף רמי מאיר
מצרכים:
1 קילו חומוס מושרה
2 בצלים בינוניים
6 שיני שום
צרור כוסברה
צרור פטרוזליה
1 פלפל חריף
כף גרעיני כוסברה
כף פלפל אנגלי
כפית כמון
מלח
4 פרוסות לחם מושרה וסחוט
כף סודה לשתייה
לטיגון: שמן עמוק
אופן הכנה: לטחון את כל המצרכים יחד,
לתת לעיסה מנוחה כחצי שעה.
להכין כדורים מהעיסה ולטגן בשמן עמוק עד שהכדורים מזהיבים.