שף איציק פיינשטיין מלמד במכללת השף קורס טבחות כבר המון שנים, מביא לנו מתכון טעים לקדרת אסאדו כפרית/ שף איציק פיינשטיין
מצרכים:
2 כוסות שעועית לבנה מבושלת (יש לבשל את השעועית ב3 ליטר מים ולשמור את הנוזלים)
1.5 ק"ג אסאדו עם עצם חתוך לצלעות
5 יחידות בצל
5 יחידות תפוח אדמה חתוכים לרבעים
2 יחידות שורש פטרוזיליה חתוכים לרבעים
2 יחידות שורש סלרי חתוכים לרבעים
2 ראשי שום חתוכים לרבעים
200 גרם פטריות שמפניון שלמות
4 כפות ציר בקר
1 כף ציר עוף
1 כף פלפל שחור גרוס
2 כפות רוזמרין
חצי כוס שמן סויה
1 כוס יין אדום
אופן הכנה:
לחמם את השמן בסיר גדול ולטגן את האסאדו, להוסיף את הבצל ולטגן עד גוון זהוב.
להוסיף את התבלינים והיין ולערבב,
להוסיף את השעועית עם המים,
להוסיף את ראשי השום, תפוחי אדמה, שורש פטרוזיליה ושורש סלרי.
להביא לרתיחה ולהוסיף את הרוזמרין.
לטעום ולתקן תיבול.
להוסיף את הפטריות ולבשל על אש נמוכה כשעה וחצי.