סניפים בתל אביב, ירושלים, חיפה ובאר שבע

מכללת השף- עשרות שנים של הצלחה

רונן, תלמיד במכללה

במשך 18 שנות פעילותה של מכללת השף עשו עשרות אלפי בוגריה הסטוריה ששינתה את פני הקולינריה במדינת ישראל. הם השתלבו בתעשיית המזון בתפקידים בכירים ועשו קריירות מפוארות  על ידי הקמת עסקים מצליחים כמו קייטרינגים, אולמות שמחה, בתי קפה מיוחדים, מסעדות שף. הדרך למימוש החלום שלהם עברה דרך מכללת השף שהעניקה להם את הכלים והידע להצלחה. 

אז מה הסוד שמסתתר מאחורי ההצלחה ואיך הכל התחיל?

המייסד והבעלים של המכללה ניר בריח מספר: ״בתחילת שנות האלפיים הבנו שעולם הטבחות והקונדיטאות בישראל משוועים למקצוענות ולרוח חדשה. אז הקמתי את המכללה, גייסתי שפים צעירים ומקצועיים שהאמינו בחזון שלנו. בנינו תוכנית לימודים חדשנית שמשלבת קלאסיקה עם חדשנות ושמדברת בשפה בינלאומית הקמנו בפרק זמן קצר סניפים מאובזרים בבאר שבע, תל אביב , חיפה וירושלים. הפריצה התרחשה תוך זמן קצר ולאחר שנה נחשבנו למכללה הגדולה בישראל תוך שאנחנו עוקפים מוסדות ותיקים של עשרות שנים.״

במהלך הקורס הסטודנט חווה חוויה חד פעמית שהוא לוקח אתו למשך כל החיים. אז מה היה כל כך חדשני ומרתק בקורסים? קודם כל הושם דגש רב על הבנת התהליכים שמאחורי המתכונים. שנית יש דגש על הצד האומנותי של העשייה. לבשל ולאפות זה תהליך מורכב שבסופו העין שופטת ולכן המראה העיצובי של המנות ובניית כל התהליך האסתטי חשובים ביותר. כך שאם תלמיד למשל לומד על אפיית לחמים מסוגים שונים. השף קונדיטור מלמד את כל הצד התיאורטי של צורת החומר, סוגי בצקים, מה זה גלוטן וכו׳. ההבנה של הידע והתיאוריה מאפשרים לתלמיד להכנס עם ראש  גדול יותר והבנה עמוקה לסדנא המעשית ולהתנסות באפיית סוגי לחמים עד למורכבים ביותר  וליצור יצירות מרהיבות. 

אך גם הצד הכלכלי חשוב. איך מתמחרים פרודוקטים למנה? איך מתמחרים אירוע? איך בונים עסק? לצורך מענה על כל השאלות האלה יש למכללה צוות של כלכלנים עתירי ניסיון שמעניקים ידע  כלכלי רב. זה גם הידע שנחוץ לכך שעסק יצליח ויאפשר לסטודנט לצעוד בבטחה בעולם הדינמי. 

אלמנט מאוד חשוב הוא עדכון תוכניות הלימוד בקונדיטוריה, טבחות וקצבות על ידי השפים שלנו שנוסעים בעולם, עוברים השתלמויות, לומדים את הטרנדים החדשים ומעניקים את כל זה לסטודנטים. אלה מרצים עם הרבה ידע וניסיון אך גם עם הבנה ויכולת איך להעביר את הידע באופן אישי לכל אחד ואחת מתלמידינו. 

האיגוד הקולינרי האירופאי בחן בעבר את התוכניות שלנו וקבע שהן תוכניות הלימוד הטובות ביותר הנלמדות בישראל ובין בתי הספר הטובים בעולם. מי שסיים את ההתחייבויות שלו במכללה מקבל תעודת הסמכה מקצועית המוכרת בישראל ובעולם. חשוב להדגיש שהתעודה שלנו מבוקשת והיא מאפשרת לקבל שכר וקידומים גבוהים יותר במקומות העבודה. התעודה הביאה גם להצלחה של סטודנטים שלנו בחו״ל שהרי הקולינריה היא שפה בינלאומית. 

״חשוב לנו שהסטודנטים שלנו ירגישו שיש להם אבא שדואג להם בכל שלב ונותן להם את היכולת להעצים את עצמם שיפלסו דרך להצלחה ולהגשמה עצמית בתחום הכי חם והכי כיפי בעולם״, מסכם ניר בריח. 

למה מכללת השף

סניפים בכל הארץ

למכללת השף סניפים בפריסה ארצית – מהדרום ועד לצפון

תנאי הלימוד המתקדמים ביותר

למכללה מתחם כיתות מרווח הכולל את הציוד המתקדם ביותר בתחום

תכנית הלימודים המגוונת ביותר

מבחר מסלולי לימוד מתקדמים בכל תחומי הקולנריה

נבחרת שפים מנצחת

אצלנו תמצאו את השפים והקונדיטורים הטובים בתחומם!

סיוע בחיפוש עבודה

לרשותנו יועצי השמה ותעסוקה הנמצאים בקשר עם קונדיטוריות ועסקים קולינריים מובילים הקולטים את בוגרי המכללה שמעוניינים בכך.

לעוד מידע השאירו פרטים ונחזור אליכם

הצהרת נגישות

מכללת השף דואגת בכל סניפיה להנגשת הסניפים לטובת כלל הציבור ובפרט לבעלי מוגבלויות.

מבוא:

הזירה האינטרנטית הנה פלטפורמה לביטוי וייצוג עצמי,היא משמשת אותנו כזירה חברתית ופוליטית.

אנו רוכשים ומוכרים,עובדים ונחשפים באמצעותה כיום יותר מבעבר.

וככזו ישנה מחויבות לאפשר לציבור חווית גלישה מהנה וקלה ככל האפשר.

אנו משקיעים משאבים רבים להפוך אתר זה לנגיש בכדי לאפשר את חווית הגלישה לכלל האוכלוסייה ולאנשים עם מוגבלויות בפרט.

המוטו שמוביל אותנו הנו כבוד האדם וחירותו,שכן מדובר באבן יסוד בחברה הישראלית כי כולנו שווי זכויות ושווים במהותנו.

שימוש ברכיב ההנגשה:

באתר זה מוטמע תוסף שהינו רכיב נגישות של חברת enable המתמחה בהנגשת אתרים.

התוסף פועל על פי התקן הישראלי ת"י 5568 ברמה AA. התוסף כפוף לתנאי השימוש של היצרן. אחריות השימוש והיישום באתר חלה על בעלי האתר ו/או מי מטעמו לרבות התוכן המוצג באתר בכפוף לתנאי השימוש בתוכנה.

מדריך למשתמש בתפריט:

כפתור התאמת האתר ותגיות האתר עבור מכשירי עזר וטכנולוגיות עבור בעלי מוגבלויות

כפתור איפשור ניווט בעזרת מקשי המקלדת בין הקישורים שבאתר

כפתור השבתת הבהובים ו/או אלמנטים נעים על המסך

כפתור איפשור מצב מונוכרום שחור לבן עבור עיוורי צבעים

כפתור ספיה (גוון חום)

כפתור שינוי ניגודיות גבוהה

כפתור שחור צהוב

כפתור היפוך צבעים

כפתור המדגיש בצורה ברורה את כל תגי הכותרות המופיעים באתר

כפתור המדגיש בצורה ברורה את כל הקישורים המופיעים באתר

כפתור המציג את התיאור החלופי של כל התמונות המופיעות באתר במעבר עכבר

כפתור המציג תיאור קבוע של התמונות באתר

כפתור ביטול שימוש בגופן קריא

כפתור הגדלת גודל הגופנים באתר

כפתור הקטנת גודל הגופנים באתר

כפתור הגדלת כל  התצוגה לכ־200%

כפתור הקטנת כל  התצוגה לכ־70%

כפתור הגדלת סמן העכבר

כפתור הגדלת סמן העכבר ושינוי צבעו לשחור

כפתור מצב קריאת האתר

כפתור המציג את הצהרת הנגישות

כפתור איפוס המבטל את הנגישות

כפתור שליחת משוב נגישות

כפתור שינוי שפת הסרגל והצהרת הנגישות בהתאם

בסרגל הנגישות יש 2 סוגים של הגדלות לנוחיותכם, אך אם תרצו להגדיל עוד את האותיות תוכלו להשתמש בפונקציות המקלדת הבאות:

מקש Esc יפתח ויסגור את סרגל הנגישות

מקש Ctrl + יגדיל את הטקסט באתר

מקש Ctrl – יקטין את הטקסט באתר

מקש Ctrl 0 יחזיר את האתר לגדלו המקורי

מקש רווח (SPACE) יוריד את האתר כלפי מטה.

מקש F11 יגדיל את המסך לגודל מלא – לחיצה נוספת תקטין אותו חזרה

למען הסר ספק:

אנחנו מחויבים להפוך את אתרינו לנגיש לכלל האנשים,בעלי יכולות ובעלי מוגבלויות.

באתר זה תוכלו למצוא את הטכנולוגיה המתאימה לצרכים שלכם.

אתר זה הנו אתר שמיש לכלל האוכלוסייה ברובו ובהשתדלות מקסימאלית..

ייתכן ותמצאו אלמנטים שאינם מונגשים כי טרם הונגשו או שלא נמצאה טכנולוגיה מתאימה ולצד זה אנו מבטיחים כי מתבצעים מרב המאמצים לשפר ולהנגיש ברמה גבוהה ובלי פשרות.

במידה ונתקלתם בקושי בגלישה באתר וצפייה בתוכנו אנו מתנצלים ונשמח מאוד כי תפנו את תשומת ליבנו לכך .

סניף תל אביב: יש נגישות לקומת המכללה על ידי מעלית תקנית. בקומה יש דרכי גישה המתאימים לבעלי מוגבלויות.

הנגשה: דלפק קבלה נגיש, מעברים ופרוזדורים נגישים ורחבים, יש נגישות לקומת המכללה על ידי מעלית תקנית. בקומה יש דרכי גישה המתאימים לבעלי מוגבלויות. 


סניף חיפה: יש נגישות לקומת המכללה על ידי מעלית תקנית. בקומת המכללה יש דרכי גישה המתאימים לבעלי מוגבלויות. 

הנגשה: דלפק קבלה נגיש, מעברים ופרוזדורים נגישים ורחבים, יש נגישות לקומת המכללה באמצעות מעלית.


סניף באר שבע: יש נגישות למכללה הנמצאת בקומת הקרקע ובאמצעי נשיאה לנכים על מנת להגיע לקומה השניה. כמו כן יש דרכי גישה המתאימים לבעלי מוגבלויות.

הנגשה: דלפק קבלה נגיש, מעברים ופרוזדורים נגישים ורחבים, יש נגישות לקומת המכללה הנמצאת בקומת קרקע


סניף ירושלים: יש נגישות לקומת המכללה הנמצאת בקומת קרקע.

הנגשה: דלפק קבלה נגיש, מעברים ופרוזדורים נגישים ורחבים, יש נגישות לקומת המכללה הנמצאת בקומת קרקע.

רכזת הנגישות לאתר השף

סער ארביב 

מייל : Hashef9@gmail.com

טלפון : 1700-700-690

ההצהרה עודכנה לאחרונה בתאריך 02/12/2020

לעמוד סניפים והנגשה: לחצו כאן

דילוג לתוכן