סניפים בתל אביב, ירושלים, חיפה ובאר שבע

מכללת השף מכשירה את דור השפים הבא של ישראל

אם אתם רואים טלוויזיה או מציצים לפורטלים השונים של העיתונים המובילים, אז ברור שהאוכל והבישול תופסים את מקום כמו הפוליטיקה והחדשות.

הבישול והאפיה מדברים לכולם. גברים, נשים, צעירים, יהודים, נוצרים, מוסלמים. ללא הבדל גיל, מוצא ומין.

במכללת השף שנחשבת למכללה המובילה בישראל ובעולם מלמדים קורסי בישול, קורסי קונדיטוריה ועוד רפרטואר שלם של הכשרות מקצועיות כמו, חיתוך פירות, קורס לעיצוב עוגות, קורס בשר וקצבות, קורס לחמים וכו׳. ועל ידי כך נותנים מענה לצורך ולביקוש הגדל לתחומים אלה.

הדגש בלימודים במכללת השף הוא על לימודי בישול לפי הקלסיקה ועד לטרנדים החדשניים ביותר. כך שהתלמיד שלומד במכללת השף, חווה ומתרגל באופן מעשי למשל, את שיטות החיתוך הקלסיות ובהמשך קורס הבישול הוא חווה למידה של שיטות מתקדמות של בישול. הרעיון המרכזי של הקורסים במכללת השף הוא להעצים את הסטודנט, כך שבעתיד הוא יוכל ״לעוף על עצמו״ ולהמציא את הביטוי הקולינרי הייחודי לו.

בנוסף הסטודנט דל מכללת השף זוכה ללמוד את כל הנושא העסקי והכלכלי של עסקי הבישול והקולינריה. כשפותחים עסק קולינרי כמו מסעדה, בר, קצביה, מאפיה, קייטרינג, מסעדה או אפילו עסק מהבית אז הבסיס להצלחה הוא תמחור המוצרים שאנו מוכרים בעסק. במכללת השף בקורס בישול וטבחות שמים דגש על אופני תמחור שונים וכל בעל עסק צריך לקחת את הידע ולהתאימו למאפייני העסק.

נושא אחר שנלמד במכללת השף, הוא התמודדות עם עובדים בעסק. איך מארגנים עבודת צוות נכונה, עם נהלי עבודה, תרשימי זרימה, הבנה של ניהול כח אדם.

הבנה של גישה וטיפול בלקוח. בין אם זה לקוח במסעדה, או לקוח במעדניה, או לקוח שהשף בא לבשל לו בבית.

כל ההיבטים השונים והמורכבים של הקמה וניהול עסק, נלמדים במכללת השף וגם מתורגלים באופן מעשי בסדנאות המאובזרות שנמצאות בסניפי מכללת השף בתל אביב, ירושלים, חיפה ובאר שבע.

אם נתמקד למשל בתמחור: תמחור מוצר הוא מלאכה מורכבת המצריכה התייחסות להרבה מאד פרמטרים. יש הרבה שיטות לתמחור והבחירה ביניהן מתבצעת בהתאם למאפיינים של העסק, השווקים בהם העסק פועל והאם מדובר במוצר מוחשי או במתן שירות.

יש מודלים רבים לתמחור כמו תמחור לפי קוסט+, או תמחור מבוסס שוק וכן הלאה. הסטודנט במכללת השף בקורס בישול ילמד מהמרצים המומחים, מה היתרון של כל מודל, באיזה תנאים כדאי ליישם אותו, ומה החסרונות שלו.

עם הידע הזה, בוגרי מכללת השף יוצאים לעולם האמיתי, רוכשים ניסיון, בונים עסקים ומצליחים. כי יש להם את הידע, הכלים, והבנת התהליך מתחילתו ועד סופו.

בסיכומו של דבר. אין קיצורי דרך. הדרך להצלחה עוברת על ידי רכישת ידע, מהיסוד ועד להבנת כל שלב מהתהליך המורכב. הדרך להצלחה גם דורשת תרגול, סבלנות והתמדה ועוד התמדה. ובעיקר להקפיד לעבוד לפי מה שנלמד. מה שנקרא לעבוד לפי הספר, בלי לעגל פינות ובלי לחפף. שהלקוח שלכם יהיה מרוצה, יעריך את המוצר ויבין שיש לו עסק עם מקצוענים.

לקוח מרוצה מספר את זה לעוד 10 אנשים שיכולים להיות לקוחות פוטנציאליים לעסק שבניתם. וכך מפה לאוזן, הקופה של העסק הולכת ומתמלאת.

במכללת השף אנו שמים דגש על לימודי יזמות עסקית בקורס בישול וטבחות ובקורס אפיה וקונדיטוריה במכללת השף עם 4 סניפים בפריסה ארצית.

למה מכללת השף

סניפים בכל הארץ

למכללת השף סניפים בפריסה ארצית – מהדרום ועד לצפון

תנאי הלימוד המתקדמים ביותר

למכללה מתחם כיתות מרווח הכולל את הציוד המתקדם ביותר בתחום

תכנית הלימודים המגוונת ביותר

מבחר מסלולי לימוד מתקדמים בכל תחומי הקולנריה

נבחרת שפים מנצחת

אצלנו תמצאו את השפים והקונדיטורים הטובים בתחומם!

סיוע בחיפוש עבודה

לרשותנו יועצי השמה ותעסוקה הנמצאים בקשר עם קונדיטוריות ועסקים קולינריים מובילים הקולטים את בוגרי המכללה שמעוניינים בכך.

לעוד מידע השאירו פרטים ונחזור אליכם

הצהרת נגישות

מכללת השף דואגת בכל סניפיה להנגשת הסניפים לטובת כלל הציבור ובפרט לבעלי מוגבלויות.

מבוא:

הזירה האינטרנטית הנה פלטפורמה לביטוי וייצוג עצמי,היא משמשת אותנו כזירה חברתית ופוליטית.

אנו רוכשים ומוכרים,עובדים ונחשפים באמצעותה כיום יותר מבעבר.

וככזו ישנה מחויבות לאפשר לציבור חווית גלישה מהנה וקלה ככל האפשר.

אנו משקיעים משאבים רבים להפוך אתר זה לנגיש בכדי לאפשר את חווית הגלישה לכלל האוכלוסייה ולאנשים עם מוגבלויות בפרט.

המוטו שמוביל אותנו הנו כבוד האדם וחירותו,שכן מדובר באבן יסוד בחברה הישראלית כי כולנו שווי זכויות ושווים במהותנו.

שימוש ברכיב ההנגשה:

באתר זה מוטמע תוסף שהינו רכיב נגישות של חברת enable המתמחה בהנגשת אתרים.

התוסף פועל על פי התקן הישראלי ת"י 5568 ברמה AA. התוסף כפוף לתנאי השימוש של היצרן. אחריות השימוש והיישום באתר חלה על בעלי האתר ו/או מי מטעמו לרבות התוכן המוצג באתר בכפוף לתנאי השימוש בתוכנה.

מדריך למשתמש בתפריט:

כפתור התאמת האתר ותגיות האתר עבור מכשירי עזר וטכנולוגיות עבור בעלי מוגבלויות

כפתור איפשור ניווט בעזרת מקשי המקלדת בין הקישורים שבאתר

כפתור השבתת הבהובים ו/או אלמנטים נעים על המסך

כפתור איפשור מצב מונוכרום שחור לבן עבור עיוורי צבעים

כפתור ספיה (גוון חום)

כפתור שינוי ניגודיות גבוהה

כפתור שחור צהוב

כפתור היפוך צבעים

כפתור המדגיש בצורה ברורה את כל תגי הכותרות המופיעים באתר

כפתור המדגיש בצורה ברורה את כל הקישורים המופיעים באתר

כפתור המציג את התיאור החלופי של כל התמונות המופיעות באתר במעבר עכבר

כפתור המציג תיאור קבוע של התמונות באתר

כפתור ביטול שימוש בגופן קריא

כפתור הגדלת גודל הגופנים באתר

כפתור הקטנת גודל הגופנים באתר

כפתור הגדלת כל  התצוגה לכ־200%

כפתור הקטנת כל  התצוגה לכ־70%

כפתור הגדלת סמן העכבר

כפתור הגדלת סמן העכבר ושינוי צבעו לשחור

כפתור מצב קריאת האתר

כפתור המציג את הצהרת הנגישות

כפתור איפוס המבטל את הנגישות

כפתור שליחת משוב נגישות

כפתור שינוי שפת הסרגל והצהרת הנגישות בהתאם

בסרגל הנגישות יש 2 סוגים של הגדלות לנוחיותכם, אך אם תרצו להגדיל עוד את האותיות תוכלו להשתמש בפונקציות המקלדת הבאות:

מקש Esc יפתח ויסגור את סרגל הנגישות

מקש Ctrl + יגדיל את הטקסט באתר

מקש Ctrl – יקטין את הטקסט באתר

מקש Ctrl 0 יחזיר את האתר לגדלו המקורי

מקש רווח (SPACE) יוריד את האתר כלפי מטה.

מקש F11 יגדיל את המסך לגודל מלא – לחיצה נוספת תקטין אותו חזרה

למען הסר ספק:

אנחנו מחויבים להפוך את אתרינו לנגיש לכלל האנשים,בעלי יכולות ובעלי מוגבלויות.

באתר זה תוכלו למצוא את הטכנולוגיה המתאימה לצרכים שלכם.

אתר זה הנו אתר שמיש לכלל האוכלוסייה ברובו ובהשתדלות מקסימאלית..

ייתכן ותמצאו אלמנטים שאינם מונגשים כי טרם הונגשו או שלא נמצאה טכנולוגיה מתאימה ולצד זה אנו מבטיחים כי מתבצעים מרב המאמצים לשפר ולהנגיש ברמה גבוהה ובלי פשרות.

במידה ונתקלתם בקושי בגלישה באתר וצפייה בתוכנו אנו מתנצלים ונשמח מאוד כי תפנו את תשומת ליבנו לכך .

סניף תל אביב: יש נגישות לקומת המכללה על ידי מעלית תקנית. בקומה יש דרכי גישה המתאימים לבעלי מוגבלויות.

הנגשה: דלפק קבלה נגיש, מעברים ופרוזדורים נגישים ורחבים, יש נגישות לקומת המכללה על ידי מעלית תקנית. בקומה יש דרכי גישה המתאימים לבעלי מוגבלויות. 


סניף חיפה: יש נגישות לקומת המכללה על ידי מעלית תקנית. בקומת המכללה יש דרכי גישה המתאימים לבעלי מוגבלויות. 

הנגשה: דלפק קבלה נגיש, מעברים ופרוזדורים נגישים ורחבים, יש נגישות לקומת המכללה באמצעות מעלית.


סניף באר שבע: יש נגישות למכללה הנמצאת בקומת הקרקע ובאמצעי נשיאה לנכים על מנת להגיע לקומה השניה. כמו כן יש דרכי גישה המתאימים לבעלי מוגבלויות.

הנגשה: דלפק קבלה נגיש, מעברים ופרוזדורים נגישים ורחבים, יש נגישות לקומת המכללה הנמצאת בקומת קרקע


סניף ירושלים: יש נגישות לקומת המכללה הנמצאת בקומת קרקע.

הנגשה: דלפק קבלה נגיש, מעברים ופרוזדורים נגישים ורחבים, יש נגישות לקומת המכללה הנמצאת בקומת קרקע.

רכזת הנגישות לאתר השף

סער ארביב 

מייל : Hashef9@gmail.com

טלפון : 1700-700-690

ההצהרה עודכנה לאחרונה בתאריך 02/12/2020

לעמוד סניפים והנגשה: לחצו כאן

דילוג לתוכן