פתיחה של מסעדה, קונדיטוריה, דוכן שווארמה או דוכן לפיצות, והמגוון האינסופי שקיים בעסקי האוכל והאפיה מביאים יזמים רבים לפתוח עסקים כאלה. יש כאן את הרצון של היזם להגשים חלום שלו בתחום שהוא אוהב.
אבל ידוע שהרבה לא מצליחים ותשעים אחוזים נועלים את העסק בשנה הראשונה. ונשאלת השאלה למה?
התשובה פשוטה ביותר. עסק קולינרי דורש ידע מעשי וידע בניהול עסק. החל מתמחור, רכש, שירות לקוחות, הבנה בתזרים מזומנים. הרבה יכולות והרבה מיומנויות וניסיון שלרוב לא קיימים אצל היזם המתחיל.
לכן, כמו בכל תחום, צריך ללמוד. וכאן המומחים שמלמדים קורס בישול וטבחות במכללת השף נכנסים. שפים עם ניסיון לצד כלכלנים מעניקים בקורס בישול וטבחות במכללת השף ידע לצד מיומנויות מעשיות וטכניקות.
ההצלחה מדברת בעד עצמה. בוגרי מכללת השף שסיימו קורס בישול וטבחות מצליחים במאות אחוזים יותר בעסקים ממי שלא למד.
נציין של מכללת השף מוניטין בינלאומי של 20 שנה ו 50000 בוגרים.