קורס קונדיטוריה למתקדמים

מכללת השף המובילה בישראל למקצועות הקולינריה פותחת לכם דלת ומזמינה אתכם לקחת חלק בעולם הקולינריה הישראלי והבינלאומי. למכללה חמישה סניפים בישראל: תל אביב, חיפה, ירושלים, ראשון לציון ובאר שבע.  

תוכניות הלימודים החדשניות והמגוונות במכללה מקנות ללומדים כלים ומיומנויות תוך התנסות מעשית בטכניקות וטכנולוגיות מתקדמות בתחום הבישול והקונדיטאות במטבחים המקצועיים של המכללה. צוות העובדים מעניק לכם יחס אישי ואכפתי בכל שלב של הלימודים.

הקורסים משלבים לימודים עיוניים ומעשיים וכן התנסות תעסוקתית (סטאז' בקונדיטוריה ובישול) במיטב המוסדות הקולינריים בשוק הישראלי. 

אלפים מבוגרינו נקלטו בהצלחה במסעדות, חברות קייטרינג, בתי הארחה ובתי מלון בכל רחבי הארץ והעולם. ורבים מהבוגרים הגשימו חלום ופתחו עסקים עצמאיים לתפארת.

קורס קונדיטוריה למתקדמים בא לתת מיומנויות נוספות וחדשניות למי שכבר נמצא מספר שנים בתחום ומעוניין לשדרג את הידע שלו ואת יכולותיו המקצועיות.


בסיום הקורס בבית הספר לבישול זכאים הסטודנטים לתעודת הסמכה מקצועית בינלאומית המאפשרת לפתח קריירה מצליחה בישראל ובעולם.

למכללה ארבעה סניפים בישראל: תל אביב, חיפה, ירושלים ובאר שבע 

קורסי הקונדיטוריה והטבחות זכו להכרה של איגוד השפים העולמי כתוכנית הלימודים הטובה בישראל.

 מטרת הקורס

  • הכשרה של קונדיטורים וניהול קונדיטוריה מודרנית עם דגשים עכשוויים תוך כדי חשיפה לשיטות עבודה מתקדמות והבנה עמוקה של תהליכי עבודה וטכנולוגיות מתקדמות, התפריט והתמחורים השונים.
  • קורס קונדיטוריה אשר יעניק לכם הכרה עמוקה ומתקדמת עם תחומים של עולם הקונדיטוריה: שוקולד, בולנז'ורי, סוכר ועוד..
  • סטאג' בקונדיטוריה אשר יעניק לכם הבנה של תהליכי העבודה בהקמת עסקי קונדטוריות ואפיה ובניית תוכנית עסקית.
  • פיתוח טכניקות גימור גבוהות של קינוחים ותוצרים.
קורס קונדיטורים מתקדמים

עולם אפיית הלחמים המודרני:

  • טכנולוגיות אפיה מתקדמות
  • BOULANGERIE
  • שימוש בסוגי קמחים: קמח מלא, לבן וכוסמין
  • לחמים מיוחדים: לחם מחמצת, לחם צרפתי ואיטלקי.

עולם הקינוחים:

  • טרנדים חדשים
  • קינוחים מודרניים
  • פטיפורים
  • קינוחים אישיים מעוצבים ומיוחדים
  • קינוחי בוטיק
  • קינוחים ללא גלוטון
  • קינוחים צרפתיים
  • עוגות בחושות מודרניות
  • טארטים מודרניים

התמחויות:

  • שוקולטרי – שוקולד
  • שימוש בשוקולד בטכניקות מתקדמות, קישוטי שוקולד וקינוחי שוקולד מיוחדים.
  • גלסייר ICE CREAM
  • גביעי גלידות, גלידוניות, מגנום, שוקובו, סמיפרדו דולצ'ה ומגוון טעמים

מיוחדים:

  • קלאס דה פטיסרי
  • עוגות בשכבות
  • עוגות ראווה
  • עוגות מוס מיוחדות

עיצוב ועיטור עוגות:

  • שימוש בטכניקות ריסוס צבעים 
  • עבודה עם גלאסז'

שכר הלימוד כולל

  • תיק סטודנט.
  • ספרות מקצועית.
  • מקטורן שף, סינר,מגבת וכובע.
  • ערכת כלים מקצועית.

הקורס מיועד

  • לעובדי קונדיטוריה אשר עוסקים בתחום ומעוניינים להרחיב את הידע המקצועי.
  •  לקונדיטורים אשר מעוניינים להתקדם לניהול קונדיטוריה.
  •  לעוסקים בתחום הקונדיטוריה והאפיה אשר מעוניינים להתרחב ולהקים עסק עצמאי.

השאירו פרטים עכשיו

הסניפים שלנו

סניף חיפה

סניף באר שבע

סניף תל אביב

סניף ירושלים

סניף חיפה

סניף באר שבע

סניף תל אביב

סניף ירושלים

סיוע במציאת עבודה

מכללת השף נמצאת בקשר הדוק עם מסעדות יוקרתיות וקונדיטוריות מובילות כך שהסטודנטים שחפצים בכך יופנו במהלך לימודיהם להתמחות בעסקים הקולינריים השונים ברחבי הארץ. בנוסף מגיעות למכללה בקשות רבות לעובדים והמכללה מסייעת ומכוונת את הבוגרים לעבודה. במהלך השנים נקלטו אלפי עובדים בתעשייה והם מרוויחים שכר נאה.
אנחנו שמים דגש גם על לימוד של יזמות עסקית שתאפשר למי שרוצה לפתוח עסק פרטי לקבל את כל ההכוונה שהוא צריך. 

תעודת הסמכה מקצועית בינלאומית

תוכניות הלימוד שלנו הוכרו על ידי איגוד השפים הבינלאומי IACP כתוכניות הלימוד הטובות בישראל

מכללת השף מעניקה הנחות והטבות:
ערכת עבודה מקצועית, ספרות מקצועית, מקטורן שף, כובע ופרודוקטים נוספים

דילוג לתוכן