קורס בישול אסייתי
מכללת השף > קורס בישול אסייתי
הקורס המקיף והמתקדם בישראל ללימודי בישול אסייתי
קורס בישול אסייתי מקצועי הוא מסע קולינרי באחד מן המטבחים העשירים בעולם. נכיר את הייחודיות של מטבח זה על מרכיביו השונים, חומרי הגלם, צבעים וטעמים מיוחדים. הכנת שלל סוגי מנות המאפיינות מדינות שונות ברחבי אסיה, תוך התעמקות בטכניקות בישול, חומרי גלם וצורות הגשה מסורתיות.
למי מיועד הקורס?
קורס בישול אסייתי במכללת השף, בית הספר לבישול המוביל בישראל, היא חווית לימודים שמיועדת למי שעוסק בתחום כתחביב ורוצה להעמיק את הידע, או לשפים בראשית הדרך שרוצים לפתוח מסעדת שף ולפתח קריירה מצליחה בארץ ובעולם. המכללה הטובה בישראל תאפשר לכם ללמוד בצורה יסודית ולקבל את כל הכלים להצלחה.
משך הקורס: 10 מפגשים, אחת לשבוע
תעודת הסמכה מקצועית תינתן למסיימים בהצלחה
שיעור 1 - סושי
אינסייד אאוט
פוטו מאקי
מאקי
קונוס
סנדביץ
ניגירי סשימי
סושי מטוגן
שיעור 3 - יפני
אגאדשי טופו
גיוזה
מרק מיסו
סלט אצות
שיעור 6 - הודי
דאל תבשיל אורז
לחם נאן
סמוסה תפו"א
ציקן טיקה מסאלה
שיעור 9 - אסייתי פיוז'ן
פאני פורי סביצה דג
סלט עוף מלפפונים
נודלס עוף
שיעור 2 - ראמן
ציר עוף
ציר צמחוני
ציר בקר
תוספות
שיעור 4 - תאילנדי
פאד תאי
תבשיל קארי על אורז
סלט פפאיה
שיעור 7 - ויאטנמי
ספרינג
באו בשר
מרק פו
שיעור 10 - קינוחים אסייתיים
בננה לוטי
דאנגו
טפיוקה
בייבי באו קרמל
שיעור 5 - תאילנדי
פאד קפאו
טום יאם
סלט דגים תאילנדי
שיעור 8 - סיני
אגרול ירקות
מרק תירס
עוף חמוץ מתוק
תכנית הלימודים:
משך הקורס כשמונה מפגשים, פעם בשבוע. בליווי סגל המרצים המובילים בעולם הבישול והקולינריה
תמונות ותוצרים של תלמידים
למה מכללת השף
סניפים בכל הארץ
למכללת השף סניפים בפריסה ארצית – מהדרום ועד לצפון
תנאי הלימוד המתקדמים ביותר
למכללה מתחם כיתות מרווח הכולל את הציוד המתקדם ביותר בתחום
תכנית הלימודים המגוונת ביותר
מבחר מסלולי לימוד מתקדמים בכל תחומי הקולנריה
נבחרת שפים מנצחת
אצלנו תמצאו את השפים והקונדיטורים הטובים בתחומם!
סיוע בחיפוש עבודה
לרשותנו יועצי השמה ותעסוקה הנמצאים בקשר עם קונדיטוריות ועסקים קולינריים מובילים הקולטים את בוגרי המכללה שמעוניינים בכך.
כל מה שחשוב לדעת על המכללה
למה כדאי ללמוד במכללת השף?
מכללת השף היא המכללה הוותיקה ללימודי בישול, אפיה וקונדיטוריה בישראל כבר 24 שנים.המכללה בפריסה ארצית ויש לה מוניטין בינלאומי ועשרות אלפי בוגרים שבנו קריירות ועסקים בישראל ובחו״ל. תוכניות הלימוד הן הוליסטיות ובינלאומיות ומאפשרות לפתח קריירה גם בחוץ לארץ.
מי המרצים בקורס בישול וטבחות?
מה מקבלים בקורס בישול וטבחות במכללת השף?
הסטודנט שמתחיל קורס בישול במכללת השף מקבל ספרות מקצועית, תיק שפים מקצועי עם הכלים הנדרשים, ז’קט שף ואת כל חומרי הגלם באיכות שאינה מתפשרת.
איזה תעודה מקבלים בסיום לימודי בישול וטבחות?
מי הסטודנטים שלומדים בקורס בישול וטבחות?
המרצים שלנו
הנבחרת של המרצים במכללת השף כוללת שפים, קונדיטורים, מומחים לפטיסרי וכלכלנים מהשורה הראשונה,
בעלי ניסיון רב במוסדות הקולינריים המובילים בארץ ובעולם. כל אחד מהם מביא מומחיות וסטנדרטים גבוהים בתחומי הקולינריה השונים. במכללת השף לא מתפשרים על צוות המרצים, על תוכניות הלימוד, על הציוד המקצועי ועל חומרי הגלם ודואגים להתעדכן בחידושים האחרונים.
מגזין המכללה
-
המטבח האיטלקי
פסטה בעבודת יד, רוטב נפוליטני, רוטב אליו אוליו, סלט פנצ'נלה, פוקצ'ה, אנטי פסטי וטרמיסו -
סדנת מאפי שמרים בהנחיית קונדיטורית מיכל בדיחי
נלמד את עקרונות העבודה עם בצק שמרים, ונתרגל הכנת מאפים בסגנונות מגוונים -
מתכון לחם דגנים מקצועי בשילוב קמח שיפון וקמח מלא
מתכון לחם דגנים מקצועי בשילוב קמח שיפון וקמח מלא. שף דורון עינב- מרצה במכללת השף לקורס אפיית לחמים דאג לכם למתכון מדוייק. לחם דגנים/ דורון שפע עינב מצרכים: 930 גרם קמח לבן 530 גרם קמח מלא 50 גרם קמח שיפון 80 גרם... -
שף פטיסירי שרית גז מרצה במכללת השף לקורס קונדיטוריה
שף פטיסירי שרית גז מרצה במכללת השף לקורס קונדיטוריה מציגה מתכון מיוחד למילפיי פילו וגבינה / שף פטיסירי שרית גז 250 גרם גבינה לבנה 50 גרם גבינת שמנת 2 כפות סוכר חצי מיכל שמנת חמוצה חצי כפית גרירת לימון חצי כפית גרירת...