מתנה ערכת כלים מקצועית
קורס אפיית לחם במכללת השף המובילה בישראל למקצועות הקולינריה אשר פותחת לכם דלת ומזמינה אתכם לקחת חלק בעולם הקולינריה הישראלי והבינלאומי. למכללה חמישה סניפים בישראל: תל אביב, חיפה, ירושלים, ראשון לציון ובאר שבע. קורס אפיית לחם עם תוכנית לימודים חדשנית ומגוונות המקנה ללומדים כלים ומיומנויות תוך התנסות מעשית בטכניקות וטכנולוגיות מתקדמות בתחום הבישול והקונדיטאות במטבחים המקצועיים של המכללה. צוות העובדים מעניק לכם יחס אישי ואכפתי בכל שלב של הלימודים.
קורס אפיית לחם משלב לימודים עיוניים ומעשיים וכן התנסות תעסוקתית (סטאז') במיטב המוסדות הקולינריים בשוק הישראלי. סגל המרצים במכללה מונה אנשי מקצוע ופדגוגים מובילים בתחומם בעלי ניסיון ועבודה במיטב המוסדות הקולינריים בארץ. בסיום הקורס זכאים הסטודנטים לתעודת גמר מקצועית מטעם המכללה. התעודה בחסות התאחדות השפים והקונדיטורים המקצועיים בישראל , ארצות הברית ואירופה ומוכרת לצרכי עבודה בארץ וברוב מוסדות הקולינריה בעולם.
אלפים מבוגרינו נקלטו בהצלחה במסעדות, חברות קייטרינג, בתי הארחה ובתי מלון בכל רחבי הארץ והעולם. ורבים מהבוגרים הגשימו חלום ופתחו עסקים עצמאיים לתפארת.
למי מיועד הקורס
קורס אפיית לחם מיועד לחובבים ולמי שעוסק בתחום הקולינריה ומעוניין להרחיב את אופקיו. הקורס משלב את ההיבטים התיאורטיים של עולם האפייה עם התנסות מעשית חווייתית בסדנאות הלימוד של המכללה עם מיטב המרצים. הקניית יכולת במגוון טכנולוגיות תאפשר לבוגרים להתמקצע ולהשתלב בתחום מעניין ומרתק.
תכנית הלימודים
משך הקורס 10 מפגשים.
המפגשים יתקיימו פעם בשבוע.
כל סטודנט יקבל ערכת כלים מקצועית מתנה.
ממבחר נושאי הלימוד
– תהליכי ייצור ואפיה
– תורת חמרי הגלם: סוגי קמחים, דגנים, שמנים ושומנים, מסמיכים
– ומייצבים, עמילן , משפרי אפיה וכו'
– טכנולוגיות אפייה
– שמרים ושאור (מחמצת)
– עולם הבצקים
– לחמים לבנים
– לחמי עמים: איטלקיים, צרפתיים,…
– לחמים קלאסיים
– לחמי בריאות
– רטבים וממרחים
– קישים, מאפים מלוחים, פיצות ושטרודלים
תנאי קבלה
• ידיעת השפה העברית.
• ראיון קבלה לקורס.
תעודת הסמכה
קבלת תעודת הסמכה מקצועית מותנית ב:
• נוכחות של מינימום 80% משעות הלימוד.
בהצלחה ! ! !