קורס בישול איטלקי
מכללת השף > הקורסים המובילים > קורס בישול איטלקי
קורס בישול איטלקי
הבישול מארץ המגף הפך להיות לאחד המטבחים הפופולריים בקולינריה העולמית.
קורס בישול איטלקי במכללת השף המובילה בישראל הוא מסע קולינרי לאורכה של איטליה באחד מן המטבחים העשירים בעולם , נכיר לכם את חומרי הגלם המקומיים ונטעם סגנונות מאכלים מסורתיים. נלמד טכניקות בישול ושיטות עבודה ייחודיות למטבח האיטלקי הנפלא.
מה בקורס?
שיעור-1 בראנץ איטלקי
סלט קפרזה עם עגבניות ,בזיליקום ומוצרלה
סלט פנצנלה עם קרעי לחם וזיתים
אנטי פסטי מירקות העונה
רביולי מסלק טרי עם ריקוטה ואגוזים
קרודו דג ים-קרפצ׳ו דג ועשבי טיבול
שיעור-2 עולם הפסטה
-פסטה טריה בעבודת יד
– פטוצ’יני ברוטב רוזה
-טורטליני בטטה בחמאה ומרווה
-ספגטי אולי אוליו
שיעור 3 פסטה ומילויים
-לזניה תרד וגבינות
-קנלוני במילו חציל קלוי וריקוטה
-ריטולו במילוי בטטה ואגוזים
שיעור 4 קלאסיקה
-ריזוטו פטריות קלאסי
-ארנצ׳יני
– כדורי ריזוטו פריכים במילוי גבינה
-ניוקי מתפוח אדמה ברוטב פסטו ירוק
-תפוח אדמה אפוי בגרמולטה איטלקית
שיעור 5 בשר איטלקי
-רוטב בולונז עם בקר ועגבניות
– קדירת עוף טוסקנית עם ירקות שורש
-סקלופנה עגל ברוטב יין לבן
-קרפצ׳ו בקר קלאסי
שיעור 6 מרקים ותוספות
-מרק מינסטרונה עם פסטה
-מרק קרם עגבניות איטלקי
-פולנטה עם תבשיל פטריות
-ניוקי פריזאי עם רוטב פטריות
שיעור 7 פיצות
-פיצה נפוליטנית עם מבחר תוספות
-קלצונה ממולא בגבינות
-פיצה פריט- פיצה מטוגנת במגוון מליות
שיעור 8 אפייה ולחמים
-פוקאצ׳ות במגוון תוספות
-לחם פניני איטלקי
-לחמניות שום
שיעור 9 קינוחים
-טירמיסו
-טורטה קפרזה -עוגת שוקולד ושקדים
-ג׳לטו-גלידה איטלקית קלאסית
-אגסים ביין מרסלה עם קרם זביון
שיעור 10 קינוחים
-קנולי פריך במילוי קרם וניל ושבבי שוקולד
-קלצונה מתוק עם שוקולד ובננה
-ספוליאטלה-מאפה פריך במלית של ריקוטה והדרים
-טראפלס שוקולד עם ליקר אמרטו
הבוגרים שלנו
עשרות אלפי הבוגרים שלנו שסיימו את קורס בישול וטבחות במכללת השף עושים חיל וקריירות מצליחות בעולם הקולינריה והפטיסרי בישראל ובעולם.
שכר הלימוד כולל
שכר הלימוד שלנו כולל סינר ואת כל חומרי הגלם הנדרשים למהלך הקורס
משך הקורס
אורך הקורס הוא כ-10 מפגשים, פעם בשבוע, בליווי סגל המרצים המובילים בתחומי הבישול והטבחות.
תמונות ותוצרים של תלמידים
למה ללמוד במכללת השף
סניפים בכל הארץ
למכללת השף סניפים בפריסה ארצית – מהדרום ועד לצפון
תנאי הלימוד המתקדמים ביותר
למכללה מתחם כיתות מרווח הכולל את הציוד המתקדם ביותר בתחום
תכנית הלימודים המגוונת ביותר
מבחר מסלולי לימוד מתקדמים בכל תחומי הקולנריה
נבחרת שפים מנצחת
אצלנו תמצאו את השפים והקונדיטורים הטובים בתחומם!
סיוע בחיפוש עבודה
לרשותנו יועצי השמה ותעסוקה הנמצאים בקשר עם קונדיטוריות ועסקים קולינריים מובילים הקולטים את בוגרי המכללה שמעוניינים בכך.
כל מה שחשוב לדעת על המכללה
למה כדאי ללמוד במכללת השף?
מכללת השף היא המכללה הוותיקה ללימודי בישול, אפיה וקונדיטוריה בישראל כבר 24 שנים.המכללה בפריסה ארצית ויש לה מוניטין בינלאומי ועשרות אלפי בוגרים שבנו קריירות ועסקים בישראל ובחו״ל. תוכניות הלימוד הן הוליסטיות ובינלאומיות ומאפשרות לפתח קריירה גם בחוץ לארץ.
מי המרצים בקורס בישול וטבחות?
מה מקבלים בקורס בישול וטבחות במכללת השף?
הסטודנט שמתחיל קורס בישול במכללת השף מקבל ספרות מקצועית, תיק שפים מקצועי עם הכלים הנדרשים, ז’קט שף ואת כל חומרי הגלם באיכות שאינה מתפשרת.
איזה תעודה מקבלים בסיום לימודי בישול וטבחות?
מי הסטודנטים שלומדים בקורס בישול וטבחות?
המרצים שלנו
הנבחרת של המרצים במכללת השף כוללת שפים, קונדיטורים, מומחים לפטיסרי וכלכלנים מהשורה הראשונה,
בעלי ניסיון רב במוסדות הקולינריים המובילים בארץ ובעולם. כל אחד מהם מביא מומחיות וסטנדרטים גבוהים בתחומי הקולינריה השונים. במכללת השף לא מתפשרים על צוות המרצים, על תוכניות הלימוד, על הציוד המקצועי ועל חומרי הגלם ודואגים להתעדכן בחידושים האחרונים.
מגזין המכללה
-
המטבח האיטלקי
פסטה בעבודת יד, רוטב נפוליטני, רוטב אליו אוליו, סלט פנצ'נלה, פוקצ'ה, אנטי פסטי וטרמיסו -
מתכון לחם דגנים מקצועי בשילוב קמח שיפון וקמח מלא
מתכון לחם דגנים מקצועי בשילוב קמח שיפון וקמח מלא. שף דורון עינב- מרצה במכללת השף לקורס אפיית לחמים דאג לכם למתכון מדוייק. לחם דגנים/ דורון שפע עינב מצרכים: 930 גרם קמח לבן 530 גרם קמח מלא 50 גרם קמח שיפון 80 גרם...