סיפורי הצלחה – בוגרי מכללת השף

הכירו את שירן מתתיהו

עוד בוגרת מצליחה של מכללת השף ואחת מהכוחות העולים ברשתות החברתיות עם ערוץ ביוטיוב שסוחף עשרות אלפים ונוכחות כריזמתית מדהימה. 
שירן מספרת: ״לפני 4 שנים החל סיפור האהבה שלי לאפייה ומתוק, זה התחיל מעוגה כושלת עד להתעסקות עם הרבה אהבה עם עולם הקונדיטוריה הנפלא. אחרי שסיימתי את לימודי בקורס קונדיטוריה במכללת השף עבדתי אצל שגב אקספרס והתחלתי לצבור נסיון בשטח…״.
את עולמה קנתה בעונה הראשונה של בייק אוף ישראל שם הפגינה ביצועים ויכולות מדהימות והצופים נשבו בקסמיה. 
״זו היתה עונה שהייתה חוויה מדהימה עבורי. שם הבנתי שאני גם מאוד אוהבת צילום אוכל- וזה הוביל אותי לפתוח ערוץ יוטיוב עם סרטוני הדרכה שמוגשים באופן דינמי ועם הרבה הומור. החלום שלי זה להמשיך בעשייה, להגיע ולגעת בכמה שיותר אנשים ולא להפסיק לחלום.״

שירן
סתיו סדן

הכירו את סתיו סדן 

עוד סיפור הצלחה של בוגרת קונדיטוריה במכללת השף. סתיו סדן, רק בת 25, קונדיטורית יזמית שכבר בגילה הצעיר הקימה עסק של קונדיטוריה ומשווקת למאות לקוחות מרוצים. 
״התחלתי את הכשרתי בקורס קונדטוריה במכללת השף , למדתי הכל מאפס בלי שום ידע קודם בתחום, קיבלתי תעודה עם ציון מרשים ויצאתי לדרך״, היא מספרת. 
״עבדתי תקופה בקונדיטוריה וכשהחלטתי להתקדם עברתי לאילת. שנה וחצי עבדתי במלון המלך שלמה עם השף הותיק מישל בן שטרית, המון שעות על הרגליים, שבתות וחגים וצברתי ניסיון מטורף בתחום.
לאחר שנה וחצי עברתי למלון הרויאל ביץ׳, שם לצידו של אלון השף קונדיטור המבריק מקצועית, למדתי דברים מדהימים: טכניקות, דיוק ואסטתיקה שמאוד חשובים בתחום״.
לאחר 3 שנים באילת החליטה להיות בעלת קונדיטוריה בשם הצד שלה – סתיו סדן. ״אני מצליחה בזכות הלימודים במכללת השף ובזכות הניסיון שרכשתי. אני יוצרת ומייצרת וחשה בסיפוק רב״, היא מסכמת.

הכירו את שף איתמר אוסקר 

 השף הראשי של מסעדת הספריה המצליחה בבאר שבע למד במכללת השף אצל המאסטר שף שלו קמחי.
״כשסיימתי את לימודי הופניתי על ידי המכללה למסעדת ימק״א בבאר שבע שם עשיתי סטאז. אחר כך הייתי בישרוטל ולבסוף הגעתי לספריה. התחלתי כטבח רגיל והתקדמתי לשף הראשי״.
השף איתמר היצירתי הטביע חותם במקום ואפילו יש סלט בשם איתוש הקרוי על שמו. ״זהו סלט בריאות טעים וטבעוני שמכיל בטטות, פטריות, כוסברה, אגוזי מלך ועוד אינסוף דברים בריאים״ הוא מספר בהתלהבות.
״ההצלחה באה בזכות הלימודים במכללת השף ובזכות הניסיון שרכשתי. אני אוהב את העבודה שלי״

שף איתמר אוסקר
שף חיים

הכירו שף חיים בורשטיין 

עוד הצלחה גדולה של בוגר מכללת השף. השף חיים בורשטיין זכה במקום הראשון בתחרות השפים הישראלית שנערכה על ידי האיגוד הישראלי לשפים וקולינריה בסימן 70 שנה למדינת ישראל.
השף חיים בורשטיין זכה ב-2 מדליות זהב וגביע, בתחרות השתתפו 50 שפים ולכן אין ספק שזהו הישג חסר תקדים.
השף חיים בורשטיין סיים את לימודיו במכללת השף בקורס טבחות עם השף מוטי שיים לפני 3 שנים.
עם סיום לימודיו פתח עסק קולינרי מצליח ומשם השמיים הם הגבול.

הכירו את שף קונדיטורית שרית גז

עוד סיפור הצלחה מדהים של בוגרת מכללת השף. שרית גז, שף קונדיטורית מוכשרת מהמובילות בישראל עשתה קריירה מזהירה בעולם הקונדיטאות הישראלי וכמרצה בכירה במכללת השף שהיתה למעשה סגירת מעגל ומה שנקרא, התלמיד עלה על רבו.
עבודתה כמרצה בכירה היא בנוסף להיותה מדריכה של סיורים
קולינריים בפריז, עם התמחות בפטיסרי בולונז'רי בקונדיטוריות בוטיק שמהוות השראה לפטיסרי בכל העולם.
״אני מקבלת המון השראה ורעיונות לפיתוח מוצרים חדשים״, היא מספרת,״אני נהנית ללמד ולשתף את הידע המקצועי שלי ולהעניק אותו לתלמידים בתחילת דרכם, יש לי סיפוק רב כאשר אני רואה את ההתקדמות המקצועית שלהם משיעור לשיעור.
בתחילת הקריירה עבדתי במשך שנים בענף המלונאות בארץ.
כיום אני עושה פרוייקטים מיוחדים בחו"ל ובמקביל אני כל הזמן עוברת השתלמויות אצל טובי השפים בארץ.״
שרית מסכמת את האני מאמין שלה:״בגלל שבקונדיטוריה יש מגוון כל כך עצום של תחומים מרתקים כמו שוקולד, מוסים, עוגיות, גלידות, שמרים ועוד…. אז אני אישית אוהבת אפיית שמרים. משהו בריח המשכר הזה בזמן האפייה ממיס אותי כל פעם מחדש. אני מסבירה לתלמידים שלי שלא חשוב מאיפה באת ומה עשית עד היום , אם אתה רוצה משהו באמת, תאמין חזק בעצמך ותילחם להשיג את המטרה.״
כיום שרית היא קונדיטורית בכירה במפעל המייצר לרשת ביגה וגרג.

שרית גז

צור קשר

דילוג לתוכן