סגל המרצים
סגל המרצים
לרשות מכללת ה"שף" צוות מרצים הכולל שפים, קונדיטורים, ומעצבים מובילים בעלי ניסיון רב בתחום ההדרכה, המקנים לתלמידים כלים מקצועיים בשלל תחומי המקצוע ופותחים עבורם אפיק לראיה מערכתית ויצירתית בתחומי הגסטרונומיה והעיצוב. המרצים בעלי ניסיון פדגוגי עשיר וניסיון מעשי במגוון המקצועות.
ד"ר דיויד רוזנבלט
מהמובילים בארץ בחינוך לבטיחות מזון, לשעבר ראש תחום מזון במכון התקנים הישראלי. דיויד מרכז את לימודי בטיחות המזון בפקולטה לחקלאות ומדריך מוסמך של משרד הבריאות.
שף שמואל מולדובן
שף ותברואן מוסמך לשעבר השף הראשי לצה"ל ( רמ"ד התזונה בחיל הלוגיסטיקה) מומחה לבטיחות מזון בעלים של המרכז לקולינריה ובטיחות מזון.
שף שלו קמחי
יועץ בתחום קולינרי, כמו כן בעל ניסיון רב בתכנון ,הפעלה וניהול אירועים קולינריים. כיום מרצה בכיר וחלק ממערך הפדגוגי של מכללת השף.
שף יעקב כץ
שף ראשי של מלון "באלי" בטבריה. בעל ניסיון רב בהוראה בניהול מטבחים בענף המלונאות. יועץ קולינרי למסעדות בכל רחבי הארץ. ייצג את ישראל בתחרויות עולמיות ברודוס, גרמניה, לוכסנבורג ועוד.
שף רונן מעין
בוגר מנהל עסקים ובוגר ביה"ס לקולינריה. יועץ קולינרי ובעל חברת קייטרינג "מעיין". בעל סגנון אישי וייחודי בבישול, יצירתי ומביא עימו ניסיון ממסעדות רבות ברחבי העולם.
שף קונדיטורית תמר גבע ליון
בעלת ניסיון עשיר בתחומי הפטיסרי , מסעדות שף ( כפות תמרים), " פוד ארט" קייטרינג. ארקפה ועוד. מנחה במסלולי הכשרה מקצועיים ולחובבי קולינריה ברחבי הארץ. דוגלת במקצוענות ובאסתטיקה.
שף שגיא לב
בוגר CORDON BLUE בפריז בהצטיינות, מורה ומדריך בתחום הטבחות. ניהל חברת קייטרינג יוקרתית דה פלוס קיטשיין, ושימש כשף ראשתי במסעדות יוקרה. בעל ידע רב וניסיון מקצועי בתחום.
שף קונדיטורית גלית בושי
בוגרת מסלול קונדיטוריה וקורסים מקצועיים בתחום הבצק סוכר. בעלת עסק "קסם של עוגה" לעוגות מעוצבות בבצק סוכר. בעלת ניסיון רב בהדרכה והוראה בתחום הקונדיטוריה ועוגות מעוצבות.
שף קונדיטור יונתן וקסלר
שף קונדיטור ושוקולטייר. עוסק בתחום הקונדיטאות כ- 25 שנים . במהלך השנים השתלם בקורסים רבים בבית הספר "Lenotre" בפריז, "Le Cordon Blue" והשתלמויות שוקולד בבלגיה ושווייץ. ניסיון כשף קונדיטור במלונות 5 כוכבים , שף ובעלים של חברה לייצור ושווק עוגות וקינוחים לבתי קפה ומסעדות, 10 שנים שף קונדיטור של יונילוור ישראל. שנתיים וחצי שימש כסמנכ"ל פיתוח מקצועי בחברת " תנובה שף". כיום בעלים של חברה המספקת יעוץ מקצועי ועסקי למפעלי מזון וקונדיטוריות מובילות בארץ ובעולם.
שף קונדיטור גיא ונגלניק
בוגר בהצטיינות של ה "Le Cordon Blue" בלונדון. בעל חברה לייעוץ קולינרי ועסקי שהתמחה במסעדות המובילות בלונדון והיה שף ובעלים של ה"גולף ביסטרו" בקיסריה.
שף קונדיטור יואב גן ברוך
שף קונדיטור בוגר "Bellouet conseil paris", עבר התמחויות בתחום האפייה וטכנולוגית מזון בארץ ובעולם. רכש ניסיון רב בניהול קונדיטוריות בתחום המלונאות, האירועים וההסעדה בחברות המובילות בארץ. מנחה קורסים בקונדיטוריה ונהנה להדריך את חובבי האפייה ליצור מזון פונקציונלי עם חומרים ותחליפים בריאותיים.
שף קונדיטורית מיכל בדיחי
בוגרת בית הספר הגבוה לאפייה ובישול "Lenotre" בצרפת. מנחת סדנאות מקצועית בנושא קונדיטוריה, בישול ואפייה בריאה למבוגרים וילדים. החלה את דרכה כקונדיטורית בבית קפה – מסעדה " רביבה וסיליה"
בהמשך עבדה גם כקונדיטורית בפטיסרי "סיקפה" ובקונדיטוריה "דומיניק" . בנוסף , בוגרת מכללת "סמינר הקיבוצים" להכשרת מטפלים בהבעה ויצירה. בעלת תואר ראשון בעיצוב במכללת "שנקר".
שף קונדיטורית מרים הרשקו
שף קונדיטורית בעלת תעודת הוראה מטעם משרד החינוך. מלמדת בבתי ספר ללימודי קולינריה. שימשה כקונדיטורית בבתי מלון שונים באזור הצפון , עברה השתלמויות בארץ ובעולם בתחומי הקונדיטוריה .
בעלת מינוי בוחנת מטעם משרד התמ"ת במבחני הסמכה.
רויטל גרייבסקי- בצק סוכר
בעלת חברה המתמחה בבצק סוכר – " תענוגה". מעצבת ומפסלת עוגות ראווה, מעבירה סדנאות ייחודיות בטכניקות עבודה שונות עם בצק סוכר.
עופרה ברזילאי – ניהול ועיצוב אירועים
בוגרת מכללת "שנקר" בהצטיינות יתרה, בעלת חברת "פשוט יפה"- עיצוב אירועים. בעלת דיפלומה NDLFS בפלוריסטיקה ושזירת פרחים מטעם ההתאחדות הישראלית לשזירה (בגב' ג'ינה אטינג). מרצה בכירה ומרכזת הקורס לעיצוב אירועים. בעלת ניסיון של שנים רבות בתחום ההוראה והשזירה האומנותית. בעברי, מעצבת הבית של "אגדתא" ,"האחוזה" , "בקתה ביער", "קסיופיאה" ועוד.
דבי שחורי – ניהול ועיצוב אירועים
בוגרת מכללת "שנקר" בהצטיינות יתרה, בעלת עסק בשם "דבי עיצובים".בעלת דיפלומה NDLFS בפלוריסטיקה ושזירת פרחים מטעם ההתאחדות הישראלית לשזירה (בגב' ג'ינה אטינג).
בעלת ניסיון רב בהוראת עיצוב בתחומים שונים, עוסקת בכל תחומי העיצוב, בניהם: עיצוב חלונות ראווה, עיצוב גרפי ועברי אחראית על מגזין "עיצוב" של עיתון "מעריב".
אלכס בראון
בעל תואר ראשון ושני במנהל עסקים ושווק (בהצטיינות) ממכללת דרבי. 15 שנות ניסיון כמפיק לגופים מהמובילים בישראל. יועץ מטעם משרד הכלכלה . כיום מנכ"ל חברה לניהול פרויקטים בתעשייה .
דקל כהן
מדריך יין מקצועי, לשעבר מרצה בחברת "דרך היין" ומדריך יין ראשי ביקבי "בנימינה". בוגר לימודי דיפלומה במכללת "Wine & spirit educational trust" בלונדון. כיום בעלים של חברת "גפן ותאנה" להדרכות יין מקצועיות ומתן שירותי ייעוץ ליקבים ישראליים ויבואני יין.
לירון פורת- מנהלי משק
בעלת תאר ראשון ושני בכללה וניהול ובמנהל עסקים ( בהצטיינות ) מאונ' בר אילן. מוסמכת כמאסטר באימון ניהול ארגוני_EMCI)) ואימון אישי (MCI) מטעם הטכניון ואיק"א
מנחה בכנסים ובארגונים שונים , שותפה בהתוויית מדיניות, קביעת יעדים והשגתם בארגונים השונים .
עינת גרוס- מנהלי משק
בעלת תואר ראשון במדעי ההתנהגות ותואר שני בפסיכולוגיה תעשייתית מהטכניון. משמשת כמנחה , מדריכה ומאמנת לקהלים וארגונים שונים תוך שימת דגש להגשמת מטרות .
שף גבריאל ניניו
בוגר בית ספר לבישול תדמור עם התמחות וניהול מסעדות משמש גם כיועץ קולינארי בתחום המסעדנות בישראל.
שף קונדיטור אוהד בודזנק
עם ניסיון רב בעולם הקונדטוריה בישראל, מומחה בהכנת תכניות פדגוגיות בעולם האפיה והקונדטוריה.
שף נתי בן סיבוני
בוגר french culinary Institute בניו יורק שבארה"ב, עם ניסיון קולינרי רב וייעוץ בעולם הקולינארי ומסעדות בכל רחבי ניו יורק ובעולם הדיפלומטי.
סניפים בכל הארץ
למכללת השף סניפים בפריסה ארצית – מהדרום ועד לצפון
תנאי הלימוד המתקדמים ביותר
למכללה מתחם כיתות מרווח הכולל את הציוד המתקדם ביותר בתחום
תכנית הלימודים המגוונת ביותר
מבחר מסלולי לימוד בכל תחום במטבחים והקונדיטריות מרחבי העולם
נבחרת שפים מנצחת
אצלנו תמצאו את השפים והקונידטורים הטובים בתחומם!
סיוע בחיפוש עבודה
לרשותנו יועצי השמה ותעסוקה הנמצאים בקשר עם קונדיטוריות ועסקים קולינריים מובילים הקולטים את בוגרי המכללה שמעוניינים בכך.